Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.685
- 21.759
- 2.783
Depreme şişlide 6 katlı 30+ yıllık binanın çatı katında maruz kaldım
Değişik bir deneyimdi
Değişik bir deneyimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen uygulamadan yazma112. Papa ölünce 7 tepeli şehir yıkılacak diyen oe kimdi dün okudum bi yerde
Kim o yavşak112. Papa ölünce 7 tepeli şehir yıkılacak diyen oe kimdi dün okudum bi yerde
Seni Nevşehir’e transfer edelimY yedik gibi gözüküyor.
Roma da y3di tepe uzerine kuruludur112. Papa ölünce 7 tepeli şehir yıkılacak diyen oe kimdi dün okudum bi yerde
Super panik moduyla zirve yapan bir cehalet/ben totyu kurtarayim/nasil olmaz nasil calismazlar zirveye vuruyor dedigin gibi.Marmara bölgesi nufusu resmi 26 milyon gayriresmi 30 milyon deprem oldugu anda telefona sarılan deprem eğitimi olmayan cahil bir halka sahibiz sonra kalkıp GSM operatorlerine salliyoruz neden ?
Japonya'da arkadaşım vardi deprem olduğunda ve deprem sonrası yaklaşık 3 dk kimse ulaşamadı 9 şiddetinde depremde sistem 2 dk tüm hatları kapattı
Sonra iletişim açıldı ve 15 dk sorunlu devam etti
Kimse Japonya'da boykot yapmadı telefona sarılıp dedikodu yapmadı insanlar
Bilinçli bi halk özellikle kimse kullanmıyor çoğu internet aramasi kullanıyor
Amerika starlinki bu gibi durumlar için kullanıyor çözüm üretiyor
Ama bizim halkımız binası sağlam mı ?
Çürük mu umrunda değil mutahit malzemeden çaldı mi umrunda değil
Ama elindeki iPhone calismadimi dünyayı ayağa kaldirir bizim insanımız cahildir kabul edelim
Telefonu kullanmayayim iki dakika şebekeyi mesgul etmiyim demezler zaten deprem olmuş iki dakika bekle o hat gerekli kurumlara lazım zaten sevdiklerin depremde yara aldıysa araman yarar değil zarar getirir
Mevcut teknoloji ile baz istasyonu kapasitesi artabilir ama yinede çözüm olmaz
Devlete ben neden 30+ yaş binada oturuyorum neden depreme hazır değiliz diyen olmaz ama telefonu kestinmi
Ulke birbirine girer sende bir starlink gönder uydu interneti uydu telefonu kullan ama yok turkcele dünya para oduyormus deprem olunca calismaliymis
Tamam paşam oldu