- 23 Ocak 2019
- 24.475
- 32.034
- 2.233
Genel Sohbet başlığından ne istedin? Bari burayı rahat bırak, burası açık kalsın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

jurnalcilik delikanlı adamın işi değildir@Alper Altun adminim genel sohbeti de kirletiyor bu konudan da atar mısınız
jurnalcilik delikanlı adamın işi değildir
Olm ben burda hiç tatil yapmadım o yüzden bilmiyorum neresi iyi neresi kötü.
Tabi ki@Alper Altun adminim genel sohbeti de kirletiyor bu konudan da atar mısınız
arkadaslar merhaba. Ege bölgesinde kalan renkdaslarimiz varmi veya o tarafi bilen? bu sene muglada 1 hafta civari kalmak istiyorum misal ilceler fethiye marmaris bu bölgede tavsiye edebileceginiz yerler varmi gezmek icin?
almanya stuttgart - konsolosluğa yazı yazdık işte onlar medikal durum diye onay verirse direkt işlem yapanileceğiz ama yani varya beynime kan fırladı 5 ay bekle bok olsun 1 maili göremedik diye.Berbat bişiymiş heis geçmiş olsun. Nereye idi
almanya stuttgart - konsolosluğa yazı yazdık işte onlar medikal durum diye onay verirse direkt işlem yapanileceğiz ama yani varya beynime kan fırladı 5 ay bekle bok olsun 1 maili göremedik diye.
Neden orda oluyor geçmiş olsunyahu allah karetsin yani 5 aydır vize randevusu bekliyorduk
hatta abim ameliyat olacak diye konsolosluğada mail attık DR raporları falan filan onca zaman ses çıkmayınca.
abi 2 haziranda heifler mail atmış randevu oluşturun diye - 29348209834 mail içinde görmemişim. 48 saat geçtiği için her şeyi iptal etmişler ve hiç bir şey yapamayız diyorlar.
sinir krizi geçireceğim . bilet milet belge kağıt kürek işine bakacakken resetlendi tüm süreç yani duvarları kıracağım şimdi
tam bayram arifesi basıp gitsem kıyamet koparsam muhattap bile bulamayabilirim.
Dm attım. Belki işine yarar renktaş.arkadaslar merhaba. Ege bölgesinde kalan renkdaslarimiz varmi veya o tarafi bilen? bu sene muglada 1 hafta civari kalmak istiyorum misal ilceler fethiye marmaris bu bölgede tavsiye edebileceginiz yerler varmi gezmek icin?
Orda yasiyor/calisiyor adam. Oyle fatal degil , capraz bag ameliyati da...tek basina yasadigi icin 1 ay yardima ihtiyaci olacak vs.Neden orda oluyor geçmiş olsun
Bu hallere dusurduler sagolsunlar.vize islemleri zaten sacma sapan hala turkiye 2025de vizeye falan basvuruyor.
eyvallah renktasDm attım. Belki işine yarar renktaş.