Genel Sohbet

Kurbanlığımızı keserken evlilik yüzügümun olduğu bileğimi kestim. Biraz daha derin kesilseymis bileğim koparmış

1749311894031.webp

yahu allah karetsin yani 5 aydır vize randevusu bekliyorduk

hatta abim ameliyat olacak diye konsolosluğada mail attık DR raporları falan filan onca zaman ses çıkmayınca.

abi 2 haziranda heifler mail atmış randevu oluşturun diye - 29348209834 mail içinde görmemişim. 48 saat geçtiği için her şeyi iptal etmişler ve hiç bir şey yapamayız diyorlar.

sinir krizi geçireceğim . bilet milet belge kağıt kürek işine bakacakken resetlendi tüm süreç yani duvarları kıracağım şimdi

tam bayram arifesi basıp gitsem kıyamet koparsam muhattap bile bulamayabilirim.

almanya stuttgart - konsolosluğa yazı yazdık işte onlar medikal durum diye onay verirse direkt işlem yapanileceğiz ama yani varya beynime kan fırladı 5 ay bekle bok olsun 1 maili göremedik diye.

Sonuç

Konsolosluk bunu kendi acil durum kriterlerine uygun görmedi - eşek gibi tekrar bekleyin dedi.

Cevap yazdım bari yeni talep açtık - onu söyleyin önceye alsınlar , onayladığınız şey sonuçta saçma bir mail prosedürünüz yüzünden otomatik gitti falan dedim.

bitmis.gif

Aşağıdaki görseli kullanarak 5 yıldız için özel bir video yayınlayabiliriz?

videonun başında 4 yıldız tek tek gözükecek sonra 4 yıldız birleşmiş halde dururken, forumdaki anket ile seçeceği 5 üyemiz 5. yıldızı taşıyıp 4. yıldızın yanına koyacak.

ben fikir olması adına bir isimlendirme yaptım:

1749551703035.webp

giphy.gif

geçen gece saat 1 gibi yatıp 15 saat falan uyudum bir uyandım saat 2:30.
Artık gavs hazretleri nasıl bir gece gecirdiyse zamanın bitmesini istememiş.
Kendisini tebrik editor başarılarınının devamını dilerim.

Haftalik alis veris kac gidiyor reis

@Can Erden

et ve hersey dahil
Et tavuk vs aybaslarinda aylik(kasaptan, market eti degil) nadiren balik-o kadar hangi baligin zamani nedir cok bilmem ama en son mezgit fiyati sorunca iyi gunler hayatta basarilar diledim calisan arkadasa(eskiden cok alirdik, baya severim)
Sebze vs 2 3 gunde bir ihtiyac kadar taze olsun diye
10 gunde bi kahvaltilik, basic sarkuteri derken haftalik ortalama 1.5-2 araliginda kaliyor gibi birsey.

Abarti harcamada yok oyle bir seyden bol alayim vs. ama pahali her sey, ucuz olay yok.

En son ama indirim vardi bi sitede 4 kilo mu ne bal adim gecen ay 1.3 e ekstradan

Et tavuk vs aybaslarinda aylik(kasaptan, market eti degil) nadiren balik-o kadar hangi baligin zamani nedir cok bilmem ama en son mezgit fiyati sorunca iyi gunler hayatta basarilar diledim calisan arkadasa(eskiden cok alirdik, baya severim)
Sebze vs 2 3 gunde bir ihtiyac kadar taze olsun diye
10 gunde bi kahvaltilik, basic sarkuteri derken haftalik ortalama 1.5-2 araliginda kaliyor gibi birsey.

Abarti harcamada yok oyle bir seyden bol alayim vs. ama pahali her sey, ucuz olay yok.

En son ama indirim vardi bi sitede 4 kilo mu ne bal adim gecen ay 1.3 e ekstradan

agabey guzel ozletledin de hani rakamsal merak ettim

haftalik mesela

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt