Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 93.161
- 106.547
- 1.218
benimki diye birşey kalmadı bir yerden sonra farkediyorsun meselenin sadece kendinle alakalı olduğunuBenimki de evlenme yolundaymış geçen foto gösterdiler
Ne diyelim samim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimki diye birşey kalmadı bir yerden sonra farkediyorsun meselenin sadece kendinle alakalı olduğunuBenimki de evlenme yolundaymış geçen foto gösterdiler
Ne diyelim samim
Eyüphan kendime bir ceza vermeliyim dinliyorum samim dediğin gibi sorun bizdebenimki diye birşey kalmadı bir yerden sonra farkediyorsun meselenin sadece kendinle alakalı olduğunu
Aşkıma ihanet edersen bir gün
Seni bu alemde yaşatır mıyım?
@Ferhat Koç @Mahmut Aslan @Naci Liboş @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural
Eyüphan kendime bir ceza vermeliyim dinliyorum samim dediğin gibi sorun bizde
Tek problem bu işte ego. Kabullen ve rahatla.Yapılır mıydı lan bu bana
Bitti dostum bittiTek problem bu işte ego. Kabullen ve rahatla.
yahu allah karetsin yani 5 aydır vize randevusu bekliyorduk
hatta abim ameliyat olacak diye konsolosluğada mail attık DR raporları falan filan onca zaman ses çıkmayınca.
abi 2 haziranda heifler mail atmış randevu oluşturun diye - 29348209834 mail içinde görmemişim. 48 saat geçtiği için her şeyi iptal etmişler ve hiç bir şey yapamayız diyorlar.
sinir krizi geçireceğim . bilet milet belge kağıt kürek işine bakacakken resetlendi tüm süreç yani duvarları kıracağım şimdi
tam bayram arifesi basıp gitsem kıyamet koparsam muhattap bile bulamayabilirim.
almanya stuttgart - konsolosluğa yazı yazdık işte onlar medikal durum diye onay verirse direkt işlem yapanileceğiz ama yani varya beynime kan fırladı 5 ay bekle bok olsun 1 maili göremedik diye.
Et tavuk vs aybaslarinda aylik(kasaptan, market eti degil) nadiren balik-o kadar hangi baligin zamani nedir cok bilmem ama en son mezgit fiyati sorunca iyi gunler hayatta basarilar diledim calisan arkadasa(eskiden cok alirdik, baya severim)
Et tavuk vs aybaslarinda aylik(kasaptan, market eti degil) nadiren balik-o kadar hangi baligin zamani nedir cok bilmem ama en son mezgit fiyati sorunca iyi gunler hayatta basarilar diledim calisan arkadasa(eskiden cok alirdik, baya severim)
Sebze vs 2 3 gunde bir ihtiyac kadar taze olsun diye
10 gunde bi kahvaltilik, basic sarkuteri derken haftalik ortalama 1.5-2 araliginda kaliyor gibi birsey.
Abarti harcamada yok oyle bir seyden bol alayim vs. ama pahali her sey, ucuz olay yok.
En son ama indirim vardi bi sitede 4 kilo mu ne bal adim gecen ay 1.3 e ekstradan
Yaziyor.agabey guzel ozletledin de hani rakamsal merak ettim
haftalik mesela