Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyecanla bekliyorum...
zMaçın 90dk tekrarı var mı acil? Ai btw
Makat hasıl olması ne demek?Maksat hasıl olana kadar döndür döndür izle işte. 90 dkya kondisyon yetmez![]()
Abi sen makata çok takilmissin. MAKSAT MAKSAT!!!Makat hasıl olması ne demek?
Maksat hasıl olması ne demek renktaş?Abi sen makata çok takilmissin. MAKSAT MAKSAT!!!![]()
Bu videoyu 90 dk seyretmekten maksadın (amacın) neyse videoyu dondure dondure o sonuca ulaşmak demek. Daha açık yazamam ceza almak istemiyorum.Maksat hasıl olması ne demek renktaş?
Bu video değil maçın tamamı varsa diyorum kaçırdım maçıBu videoyu 90 dk seyretmekten maksadın (amacın) neyse videoyu dondure dondure o sonuca ulaşmak demek. Daha açık yazamam ceza almak istemiyorum.
Sustum üstad!Mastürbasyonunuzu bölmek istemem ama burası maç konusu beyler. Genel Sohbet'e alalım sizi.

İlk ilişkisini benle yaşayan kızın babasıyla tanıdık çıkınca
Ekli dosyayı görüntüle 302362
@Salih Salihoğlu @Kuzey Aslan @Gökhan Aytepe @Hayri Cund @Furkan Kaya @Furkan Korkmaz @Doruk Ata TANRIVERDİ

odaya girip kızın babasıyla göz göze gelince senİlk ilişkisini benle yaşayan kızın babasıyla tanıdık çıkınca
Ekli dosyayı görüntüle 302362
@Salih Salihoğlu @Kuzey Aslan @Gökhan Aytepe @Hayri Cund @Furkan Kaya @Furkan Korkmaz @Doruk Ata TANRIVERDİ
Maçı beklemişler heralde...Türkiye'deki OLAĞANÜSTÜ gündem sebebiyle internetin fişini çektiler yine herhalde.