Youtube, X vs hepsi nanay

Actilar, yarin obur gun bir sey olcak heralde test mi ettiler ne yaptilar.

Bende de aynı problem. Youtube ve X'e ancak VPN ile girebildim. CHP il binasında yaşanan olaylar ile alakalı sanırım.

Yutup kapalı diye merak edip vpnle girip baktim spor programlari canlida hala 50 bin 70 bin izleniyor. :asd: Her sey yalan dolan hile hurda.

Her kapanma olayında benim erişimim açık kalıyor, unutuyorlar herhalde bizi :asd:

CHP kayyum atayıp kukla koyacaklar
binlerce polisi dizmişler etrafına, bunlar devletin polisi senin uşağın mı?

Şu internet kısıtlama olayını bir türlü anlayamayacağım. Vpn ile istediğin yere giriyorsun. Valla çok bunaldım artık

Son seçimden beri Türkiye'de inanılmaz şeyler yaşanıyor. Anti demokrasi düğmesine basıldığını görüyoruz. Herkes, ümüğü sıkılıp boğulmaya çalışılıyor. Psikolojik bir harp var. Ana haberlerde sadece şiddet ve korku pompalanıyor topluma. Onun dışında sadece hakim parti propagandası. Eğitim düzeyi düşük bir ülkede bu denli toplum dizaynının faturasını en ağır ödeyen biz ve bizden sonraki jenerasyonlar olacak.

Boğuluyoruz artık.

Son seçimden beri Türkiye'de inanılmaz şeyler yaşanıyor. Anti demokrasi düğmesine basıldığını görüyoruz. Herkes, ümüğü sıkılıp boğulmaya çalışılıyor. Psikolojik bir harp var. Ana haberlerde sadece şiddet ve korku pompalanıyor topluma. Onun dışında sadece hakim parti propagandası. Eğitim düzeyi düşük bir ülkede bu denli toplum dizaynının faturasını en ağır ödeyen biz ve bizden sonraki jenerasyonlar oluyor.

Boğuluyoruz artık.
Demokrasinin kötü yani, eğitimsiz kitlelerce demagoglara açık olması. Demagoji'yi şahane şekilde yutuyor halk.

Demokrasinin kötü yani, eğitimsiz kitlelerce demagoglara açık olması. Demagoji'yi şahane şekilde yutuyor halk.
Olayın siyasi hiç bir yönü kalmadı. Herkesin sosyal hayatı tehdit altında. Güvenlik yok, ekonomi yok. İnsanların futbola bu kadar düşkün olmasının baş sebebi de bu gündemden soyutlanabilmesi. Uyuşturucu olması yani. Ama artık iş zıvanadan çıktı. Hiç birimizin ailesi, çoluğu, çocuğu güvende değil. Bir grup insan tüm topluma psikolojik bir harp başlattı ve öyle çaresizce izliyoruz sadece olanları. Taş olsa çatlar bunca şeye.

Geri
Üst Alt