Sana hiç dokunmasam öpmesem, bilmesem hatta tanımasam bile seni seviyorum.
Forum ile ilgili tereddüte düştüğünüz, sormak istediğiniz ya da şikayetçi olduğunuz bir konu olduğunda, foruma yazmak yerine Bize Ulaşın formunu kullanınız. Forum kurallarında olan 1 yazı.Lpgsporlu olabilirsin ama bana bu tarz yazılar yazamazsın..

Forum ile ilgili tereddüte düştüğünüz, sormak istediğiniz ya da şikayetçi olduğunuz bir konu olduğunda, foruma yazmak yerine Bize Ulaşın formunu kullanınız. Forum kurallarında olan 1 yazı.Lpgsporlu olabilirsin ama bana bu tarz yazılar yazamazsın..

Forumdan yurtdışında yaşayanlara sesleniyorum çok şanslısınız kıskanıyorum sizi, böyle bir sirki uzaktan izlediğiniz için imreniyorum size.
Ara sira iyi ki orada degiliz dedigimiz oluyor. Ama cogunlukla sinirden catliyoruz. Ailemiz, esimiz, dostumuz var. Onlar icin endiseleniyoruz. Her ziyaret ettigimizde memleketin nasil daha kotuye gittigini, her seyin nasil daha da pahalilastigini goruyoruz. Insanlarin insanliktan ciktigini, birbirine nefretle, hasetle baktigini goruyoruz. Yurtdisinda Turkiye'den uzaktayiz diye musmutlu oldugumuzu sanmayin.

Geri
Üst Alt