Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum ile ilgili tereddüte düştüğünüz, sormak istediğiniz ya da şikayetçi olduğunuz bir konu olduğunda, foruma yazmak yerine Bize Ulaşın formunu kullanınız. Forum kurallarında olan 1 yazı.Lpgsporlu olabilirsin ama bana bu tarz yazılar yazamazsın..Sana hiç dokunmasam öpmesem, bilmesem hatta tanımasam bile seni seviyorum.
Forum ile ilgili tereddüte düştüğünüz, sormak istediğiniz ya da şikayetçi olduğunuz bir konu olduğunda, foruma yazmak yerine Bize Ulaşın formunu kullanınız. Forum kurallarında olan 1 yazı.Lpgsporlu olabilirsin ama bana bu tarz yazılar yazamazsın..
@Emir Sato @Gökhan Aytepe @Kuzey Aslan @Doruk Ata TANRIVERDİ @Kemal Tan Canatan @Ata B. Oğuz @Furkan Kaya @Furkan Korkmazyaşamak içimden gelmiyor artık
öylesine dertli öyle üzgünüm
bu dünya hiçbir tat vermiyor artık
aldığım nefese cana küskünüm
@Emir Sato @Gökhan Aytepe @Kuzey Aslan @Doruk Ata TANRIVERDİ @Kemal Tan Canatan @Ata B. Oğuz @Furkan Kaya @Furkan Korkmaz
@Mithat Şahinbey
@Ata B. Oğuz mu?yaşamak içimden gelmiyor artık
@Emir Sato @Gökhan Aytepe @Kuzey Aslan @Doruk Ata TANRIVERDİ @Kemal Tan Canatan @Ata B. Oğuz @Furkan Kaya @Furkan Korkmaz
@Mithat Şahinbey
yaşamak içimden gelmiyor artık
@Mithat Şahinbey
Yürümek icin 300km yol mu geleyim?@Can Erden 15 eylülde ankarada chp genel merkezinde ol dostum
ne için yürüyeceksin dostumYürümek icin 300km yol mu geleyim?
Bana halk lazim, siyasi hareketler değil.ne için yürüyeceksin dostum
kılıçdar geliyor ona engel olmak için git dedimBana halk lazim, siyasi hareketler değil.
İse yarayacagina , etki edecegine keske inancim kalsa
Ara sira iyi ki orada degiliz dedigimiz oluyor. Ama cogunlukla sinirden catliyoruz. Ailemiz, esimiz, dostumuz var. Onlar icin endiseleniyoruz. Her ziyaret ettigimizde memleketin nasil daha kotuye gittigini, her seyin nasil daha da pahalilastigini goruyoruz. Insanlarin insanliktan ciktigini, birbirine nefretle, hasetle baktigini goruyoruz. Yurtdisinda Turkiye'den uzaktayiz diye musmutlu oldugumuzu sanmayin.Forumdan yurtdışında yaşayanlara sesleniyorum çok şanslısınız kıskanıyorum sizi, böyle bir sirki uzaktan izlediğiniz için imreniyorum size.