- 12 Haziran 2015
- 36.026
- 31.692
- 2.693
Erişim sorunu mu var? Benim sosyal medya vs sorunsuzTürkiye'deki OLAĞANÜSTÜ gündem sebebiyle internetin fişini çektiler yine herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erişim sorunu mu var? Benim sosyal medya vs sorunsuzTürkiye'deki OLAĞANÜSTÜ gündem sebebiyle internetin fişini çektiler yine herhalde.
Gene kapandiYoutube, X vs hepsi nanay
Actilar, yarin obur gun bir sey olcak heralde test mi ettiler ne yaptilar.
Her sey yalan dolan hile hurda.
Vodafone muHer kapanma olayında benim erişimim açık kalıyor, unutuyorlar herhalde bizi![]()
SOL heisVodafone mu
Demokrasinin kötü yani, eğitimsiz kitlelerce demagoglara açık olması. Demagoji'yi şahane şekilde yutuyor halk.Son seçimden beri Türkiye'de inanılmaz şeyler yaşanıyor. Anti demokrasi düğmesine basıldığını görüyoruz. Herkes, ümüğü sıkılıp boğulmaya çalışılıyor. Psikolojik bir harp var. Ana haberlerde sadece şiddet ve korku pompalanıyor topluma. Onun dışında sadece hakim parti propagandası. Eğitim düzeyi düşük bir ülkede bu denli toplum dizaynının faturasını en ağır ödeyen biz ve bizden sonraki jenerasyonlar oluyor.
Boğuluyoruz artık.
Olayın siyasi hiç bir yönü kalmadı. Herkesin sosyal hayatı tehdit altında. Güvenlik yok, ekonomi yok. İnsanların futbola bu kadar düşkün olmasının baş sebebi de bu gündemden soyutlanabilmesi. Uyuşturucu olması yani. Ama artık iş zıvanadan çıktı. Hiç birimizin ailesi, çoluğu, çocuğu güvende değil. Bir grup insan tüm topluma psikolojik bir harp başlattı ve öyle çaresizce izliyoruz sadece olanları. Taş olsa çatlar bunca şeye.Demokrasinin kötü yani, eğitimsiz kitlelerce demagoglara açık olması. Demagoji'yi şahane şekilde yutuyor halk.