- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Neden biz insanların gözaltına alındığını Twitter’daki gözaltına alınıyorum yazılarıyla öğrendikGozaltina alinsan buraya yazmazdin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden biz insanların gözaltına alındığını Twitter’daki gözaltına alınıyorum yazılarıyla öğrendikGozaltina alinsan buraya yazmazdin.
Ben gelen kadar susma hakkini kullan ve üstunu aratma. Ben varken arasinlar tacizz riskini göze alamayiz.Siyasi
Avukatimla konusmak istiyorum dediyse yazabilirGozaltina alinsan buraya yazmazdin.
Onlarin takipcileri var ve genelde unlu kisilerdir. Sen oyle biri olmadigina gore.Neden biz insanların gözaltına alındığını Twitter’daki gözaltına alınıyorum yazılarıyla öğrendik
Bu forumda en ünlü kişiyim dostum zoruna gitmesinOnlarin takipcileri var ve genelde unlu kisilerdir. Sen oyle biri olmadigina gore.
Bu forumda en ünlü kişiyim dostum zoruna gitmesin
Gözaltına alınma durumun temsili diye bilgi geldi.
Wp ve instadan engelledim hemenGözaltına alınıyorum
korkma laWp ve instadan engelledim hemen
Allah kurtarsın
vegan etliekmek mi olur hönkürtme yaevet başardım artık ben de bir veganım
@Emir Sato @Furkan Kaya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Vasfi Vural @Kuzey Aslan
yemeyacağız hayvan dostlarımızı yaşatacağızvegan etliekmek mi olur hönkürtme ya
veganlara yumuşak diyordunyemeyacağız hayvan dostlarımızı yaşatacağız
Ee niye vejetaryen değil de veganyemeyacağız hayvan dostlarımızı yaşatacağız
hayvan dostlarımızı metalaştırmayacağız onlardan çıkar fayda elde etmeyeceğiz dostumEe niye vejetaryen değil de vegan
hayvan dostlarımızı metalaştırmayacağız onlardan çıkar fayda elde etmeyeceğiz dostum
iyi geceler
Oğlan 3 gündür iştahsızdı. Ne yemek verdiysek yemedi doğru düzgün. Bisküviyle muzla duruyordu.evet başardım artık ben de bir veganım
evet başardım artık ben de bir veganım