Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 9.369
- 8.978
- 1.558
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoya bakarken, altta tam aradığım yorum.ne bu heis
demek başardın sonunda? kızlar kulübüne hoşgeldiinnnevet başardım artık ben de bir veganım
@Emir Sato @Furkan Kaya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Vasfi Vural @Kuzey Aslan
evet başardım artık ben de bir veganım
izmirde pide(bağyurdu) ve çorba(çorbacı engin buca) işini hallettim iki mekanım var oralara gidiyorum ama ciğer işini hala halledemedim enra apo 10 tane yere gittim tatmin olmadım. geçen manisanın girişinde bir yere gittim fena değildi bana ciğerci öner @Nedim Elkoparan
neydi beğenmediğin
evet başardım artık ben de bir veganım
ziyadeyi biliyorum da bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. hemen oralarda antep mutfağı diye bir yer var ziyadeden vazgeçip oraya geçmiştik o da fena değildiCiğerle pek aram yok ama diyarbakırda yedim 15 gun önce o çok iyidi
İzmirde Kebap sorarsan emektar kebap yada ziyade bayraklıda..
Deniz Mahsulleri ise zaitun sahilevleri
ziyadeyi biliyorum da bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. hemen oralarda antep mutfağı diye bir yer var ziyadeden vazgeçip oraya geçmiştik o da fena değildi
d.bakır batmana alışık olduğum için buralar kesmiyor ciğer konusunda da bakalım bulacağım bir gün inanıyorum.
ahahahhaha kudurmaya burdan mı devam ediyorsun dostum , cafer gidince buradan mı adam aramaya başladın.Numarası varsa ara sor yav böyle böyle diyo ne diyim desiz siz olun büyük laf etmeyin iskender gibi altında kalmayın sevgili dostlarım
okan hoca konusunu senin gibi düşmanlarıyla fazla kirletmeye gerek yokahahahhaha kudurmaya burdan mı devam ediyorsun dostum , cafer gidince buradan mı adam aramaya başladın.Numarası varsa ara sor yav böyle böyle diyo ne diyim de
seni ilgilendirmeyen konulardan sonra hortlama dostumokan hoca konusunu senin gibi düşmanlarıyla fazla kirletmeye gerek yok
sahi 2 ayda ne yaşadın da döndün dostum![]()
![]()
dostum soruya cevabın hala yokseni ilgilendirmeyen konulardan sonra hortlama dostumprofilini bile gizlemişsin korkudan , ts maçından sonra ağlıyordun lig gidecek bilmem ne diye ajax maçını önemli görene laf atıyordun yok 9. oluruz ligde falan diye
dostum benim sana sorduğum şeyin cevabını vermeden hiçbir şey beklemeyeceksin ne kadar ekmek o kadar köfte gibi düşün.Öyle seninle alakası olmayan maçtan sonra çıkarsan ortaya önce kendin cevabını vereceksin , sonra cevap bekleyeceksin , hemen profili de geri açmışsın ahahdhashahahaha iş artık skandala gidiyordostum soruya cevabın hala yok
2 ay önce okan gidene kadar antifbliyim
2 ayda ne yaşadın söyle bilelim ne oldu da ferguson olsun istiyorsun

ne geri açması profilim hep kapalıydı ahrazlık fena var sendedostum benim sana sorduğum şeyin cevabını vermeden hiçbir şey beklemeyeceksin ne kadar ekmek o kadar köfte gibi düşün.Öyle seninle alakası olmayan maçtan sonra çıkarsan ortaya önce kendin cevabını vereceksin , sonra cevap bekleyeceksin , hemen profili de geri açmışsın ahahdhashahahaha iş artık skandala gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 307137