Murat Ağırel’in kitaplarını okumadan adamı eleştiriyorlar diye sahip çıkmaya çalışıyor ezikler. Dönemsel siyasi kitapları okusan ne olur okumasan ne olur. Bu tip yüzünden Cumhuriyet gazetesini de almayı bıraktım.

Cuma günü geçirdiğim trafik kazası nedeniyle, bacaklarım %84 oranında yürüme yetisini kaybetti.

Kaza günü moraliniz bozulmasın diye sizlerle paylaşmamıştım. Lütfen fazla detayları sorupta beni depresyona sokmayın.
En iyi fizyoterapist uzmanları ile çalışacağım..

1767170103522.webp

En kısa zamanda aranıza dönüş yapacağım zaten bu geçiş sürecini hiç bir şekilde hissetmeyeceksiniz, postlarımı ellerimde yazdığım için bir problem yok.

Umarım adminlerimiz bu sakat kardeşiniz ile uğraşmaştan da vazgeçer. 🥲 🤲🤲🫶

Cuma günü geçirdiğim trafik kazası nedeniyle, bacaklarım %84 oranında yürüme yetisini kaybetti.

Kaza günü moraliniz bozulmasın diye sizlerle paylaşmamıştım. Lütfen fazla detayları sorupta beni depresyona sokmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 310426

En kısa zamanda aranıza dönüş yapacağım zaten bu geçiş sürecini hiç bir şekilde hissetmeyeceksiniz, postlarımı ellerimde yazdığım için bir problem yok.

Kaza nasıl oldu

Ekli dosyayı görüntüle 310426

Hocam çok özel değilse cinsel yetinizi kaybettiniz mi?

Geri
Üst Alt