- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.088
- 5.998
Konstantiniyye’ye bak asıl
Utanmanız yok mu
istanbuldaki samsunspor sivasspor ve göztepesporluların toplamı cimbomlular kadar ha
buna kargalar bile inanırsa ben de konyalıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utanmanız yok mu
Tebrikler öneriler konusunda destek çıkmanı bekliyorumistanbuldaki samsunspor sivasspor ve göztepesporluların toplamı cimbomlular kadar ha
buna kargalar bile inanırsa ben de konyalıyım
Utanmanız yok mu
Tebrikler öneriler konusunda destek çıkmanı bekliyorum
@Keramettin TANRIVERDİBana ait cümleler aramam öpülmüş dudaklarında.. @Kuzey Aslan

Kaza nasıl olduCuma günü geçirdiğim trafik kazası nedeniyle, bacaklarım %84 oranında yürüme yetisini kaybetti.
Kaza günü moraliniz bozulmasın diye sizlerle paylaşmamıştım. Lütfen fazla detayları sorupta beni depresyona sokmayın.
En iyi fizyoterapist uzmanları ile çalışacağım..
Ekli dosyayı görüntüle 310426
En kısa zamanda aranıza dönüş yapacağım zaten bu geçiş sürecini hiç bir şekilde hissetmeyeceksiniz, postlarımı ellerimde yazdığım için bir problem yok.
Umarım adminlerimiz bu sakat kardeşiniz ile uğraşmaştan da vazgeçer.![]()
![]()
öndeki arabayı gormedim vurmusum sonrasu bende yok. Ortega gibi futbol hayatim tamamen bitti.Kaza nasıl oldu
Üç günlük dünya boşver olur böyle şeyleröndeki arabayı gormedim vurmusum sonrasu bende yok. Ortega gibi futbol hayatim tamamen bitti.
Hocam çok özel değilse cinsel yetinizi kaybettiniz mi?Cuma günü geçirdiğim trafik kazası nedeniyle, bacaklarım %84 oranında yürüme yetisini kaybetti.
Kaza günü moraliniz bozulmasın diye sizlerle paylaşmamıştım. Lütfen fazla detayları sorupta beni depresyona sokmayın.
En iyi fizyoterapist uzmanları ile çalışacağım..
Ekli dosyayı görüntüle 310426
En kısa zamanda aranıza dönüş yapacağım zaten bu geçiş sürecini hiç bir şekilde hissetmeyeceksiniz, postlarımı ellerimde yazdığım için bir problem yok.
Umarım adminlerimiz bu sakat kardeşiniz ile uğraşmaştan da vazgeçer.![]()
![]()
Bilmiyorum hic denemedim. Daha dogrusu yengen ilgileniyor ama konu henuz oraya gelmedi. Ilaclarimi ve yemegimi veriyor bir turlu acilamadimHocam çok özel değilse cinsel yetinizi kaybettiniz mi?