Az once ugradigim komsu -yoneticilik isleri gucleri.

Adam kafadan usutmus biraz ama duvarindakileri gorunce ,bana ikram edilen ihlamuru temkinli ictim, madagascarda uyanabiirim bunun yuzunden diyerek.

1000054019.webp

Psikolojik bir savas vermis gibi hissediyorum.

Az once ugradigim komsu -yoneticilik isleri gucleri.

Adam kafadan usutmus biraz ama duvarindakileri gorunce ,bana ikram edilen ihlamuru temkinli ictim, madagascarda uyanabiirim bunun yuzunden diyerek.

Ekli dosyayı görüntüle 322524

Psikolojik bir savas vermis gibi hissediyorum.
Bethovenla çaykovskiyi anladık da stivcobs ne alaka

Cebinde androidli cihaz varsa can güvenliğin için meydana çıkarma

Bethovenla çaykovskiyi anladık da stivcobs ne alaka

Cebinde androidli cihaz varsa can güvenliğin için meydana çıkarma
Ya yuzum olsa, "benim burdan bir an once cikmam lazim" survival modum acilmamis olsa daha ne detaylar var.

Adamda sallanan sandalyede oturuyor bunlarin onunde, uzun sure sonra bu kadar tedirgin oldugum bir odaya girdim.(Isin goyogyundayim tabi bu arada)

Adami tanimiyor olsam kacardim valla. Ama abimiz biraz artik kafayi usutmus. Muthis birikimi olan (hayata dair) biridir ustelik.

Ya yuzum olsa, "benim burdan bir an once cikmam lazim" survival modum acilmamis olsa daha ne detaylar var.

Adamda sallanan sandalyede oturuyor bunlarin onunde, uzun sure sonra bu kadar tedirgin oldugum bir odaya girdim.(Isin goyogyundayim tabi bu arada)

Adami tanimiyor olsam kacardim valla. Ama abimiz biraz artik kafayi usutmus. Muthis birikimi olan (hayata dair) biridir ustelik.
Üşütmüş bile olsa, birikimli, görüşü olan insanı tercih ederim. Bir de genç olup hiç 1 halt olamayacağı şimdiden belli olanlarda çok var.

1.webp2.webp

Üşütmüş bile olsa, birikimli, görüşü olan insanı tercih ederim. Bir de genç olup hiç 1 halt olamayacağı şimdiden belli olanlarda çok var.

Ekli dosyayı görüntüle 322548Ekli dosyayı görüntüle 322549
Adam zaten problemli degil, cepte eft yapamiyor yardim istedi benden ,sonra muhabbet oldu.

Benim en buyuk derdim de genc bir kiraci binada. Tutup atasim.geliyor binadan. Ev sahibi oyle bir adamki tahliye davasi var hala atamadi.

Geri
Üst Alt