Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.178
- 108.861
- 4.738
Doğru değil maalesefsaf mısın dostum
arma 3 den almıslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru değil maalesefsaf mısın dostum
arma 3 den almıslar
@Oğuzhan Sesko ile bir hafta vardiyalı çalış. Değişiklik olur sana daev gençleri olarak dertliyiz
Bethovenla çaykovskiyi anladık da stivcobs ne alakaAz once ugradigim komsu -yoneticilik isleri gucleri.
Adam kafadan usutmus biraz ama duvarindakileri gorunce ,bana ikram edilen ihlamuru temkinli ictim, madagascarda uyanabiirim bunun yuzunden diyerek.
Ekli dosyayı görüntüle 322524
Psikolojik bir savas vermis gibi hissediyorum.
Ya yuzum olsa, "benim burdan bir an once cikmam lazim" survival modum acilmamis olsa daha ne detaylar var.Bethovenla çaykovskiyi anladık da stivcobs ne alaka
Cebinde androidli cihaz varsa can güvenliğin için meydana çıkarma
@Mustafa Alp DemirciAz once ugradigim komsu -yoneticilik isleri gucleri.
Adam kafadan usutmus biraz ama duvarindakileri gorunce ,bana ikram edilen ihlamuru temkinli ictim, madagascarda uyanabiirim bunun yuzunden diyerek.
Ekli dosyayı görüntüle 322524
Psikolojik bir savas vermis gibi hissediyorum.
Üşütmüş bile olsa, birikimli, görüşü olan insanı tercih ederim. Bir de genç olup hiç 1 halt olamayacağı şimdiden belli olanlarda çok var.Ya yuzum olsa, "benim burdan bir an once cikmam lazim" survival modum acilmamis olsa daha ne detaylar var.
Adamda sallanan sandalyede oturuyor bunlarin onunde, uzun sure sonra bu kadar tedirgin oldugum bir odaya girdim.(Isin goyogyundayim tabi bu arada)
Adami tanimiyor olsam kacardim valla. Ama abimiz biraz artik kafayi usutmus. Muthis birikimi olan (hayata dair) biridir ustelik.

Adam zaten problemli degil, cepte eft yapamiyor yardim istedi benden ,sonra muhabbet oldu.Üşütmüş bile olsa, birikimli, görüşü olan insanı tercih ederim. Bir de genç olup hiç 1 halt olamayacağı şimdiden belli olanlarda çok var.
Ekli dosyayı görüntüle 322548Ekli dosyayı görüntüle 322549
sen niye yatırıyon faturayı dostumÜşütmüş bile olsa, birikimli, görüşü olan insanı tercih ederim. Bir de genç olup hiç 1 halt olamayacağı şimdiden belli olanlarda çok var.
Ekli dosyayı görüntüle 322548Ekli dosyayı görüntüle 322549
Otomatik ödeme ise bahsettiğin biliyoruz herold. Daha banka hesabı açmadık. En başında resmi defter bile yoktu. Baya prosedürlü konular.sen niye yatırıyon faturayı dostum
Kavga edeceksen adam lazım ise gelirizOtomatik ödeme ise bahsettiğin biliyoruz herold. Daha banka hesabı açmadık. En başında resmi defter bile yoktu. Baya prosedürlü konular.
Buradan birinin isminin Nedim E. Vuran diye değişmesi lazım

@Oğuzhan Sesko yüzünden madara olduk @Keramettin TANRIVERDİ admirim eski haline getirebilir miyiz bir daha talepte bulunmamBuradan birinin isminin Nedim E. Vuran diye değişmesi lazım![]()
![]()