Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.541
- 106.174
- 4.738
Geçmiş olsun dostum.Artçı deprem oldu.Herkese geçmiş olsun.Önce şiddetli sert 1 şekilde salladı daha sonra ise yavaşladı.8 sn sürdü.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun dostum.Artçı deprem oldu.Herkese geçmiş olsun.Önce şiddetli sert 1 şekilde salladı daha sonra ise yavaşladı.8 sn sürdü.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Teşekkür ederim dostum.Allah herkesin yardımcısı olsun..Geçmiş olsun dostum.
Hissettin demek Murat'ım onu sen. O andan beri uyuyamıyorum. O nasıl bir sesti öyle. 6 Şubat gibi başladı hızlanacak diye stresten mahvoldum.Artçı deprem oldu.Herkese geçmiş olsun.Önce şiddetli sert 1 şekilde salladı daha sonra ise yavaşladı.8 sn sürdü.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Haberim yoktu böyle bir şeyden şimdi araştırdım. Çok ilginç hakikaten.Barış Manço ağabeyin on yılllar evvel fotoromanında bahsettiği güne gelmiş olduk baylar
Fotoromandaki kod adı ile ölüm yılının aynı olması en ilginç yanıydıHaberim yoktu böyle bir şeyden şimdi araştırdım. Çok ilginç hakikaten.
Ben böyle fizik ötesi şeylere pek inanmıyorum ama insanın aklı karışıyor.Fotoromandaki kod adı ile ölüm yılının aynı olması en ilginç yanıydı
Ek olarak Kayaların oğlu eseri de çok enterasan bir yapımdır üstad
Geçen yıl kayaya gömülü bir asker bulunmasıyla alakalı haberlerle ilişkilendirmeye çalıştılar fakat biraz zorlamaydı tabii
Aynen Tahir abi.Geçmiş olsun.En iyisi dua edip uyumak bence Tahir abi..Hissettin demek Murat'ım onu sen. O andan beri uyuyamıyorum. O nasıl bir sesti öyle. 6 Şubat gibi başladı hızlanacak diye stresten mahvoldum.
Keşke böyle şeylerin çözümü bu kadar basit olsa. Düşünmemek çok zor.Aynen Tahir abi.Geçmiş olsun.En iyisi dua edip uyumak bence Tahir abi..
Kaderde ne yazılıysa o oluyo Tahir abi.Ölümüm bugün gelmişse elimden 1 şey gelmez.O yüzden bence insan hangi inanca sahipse ona göre duasını edip geçmeli.Ben daha öncesi deprem dışında olan 1 olayda az kalsın ölüyodum kaderde o zaman yaşamak varmış.Allah'ıma şükür edip devam ettim..Keşke böyle şeylerin çözümü bu kadar basit olsa. Düşünmemek çok zor.
Bende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordumgeçmeli.Ben daha öncesi deprem dışında olan 1 olayda az kalsın ölüyodum
Geçmiş olsun dostum.Unutmak en iyisi..Bende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordum
Sağol üstatGeçmiş olsun dostum.Unutmak en iyisi..
Geçmiş olsun değerli ahbabımBende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordum
Geçmiş olsunBende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordum
beni neden etiketledinBenin konyadaki Kuzen gurbetci oldugum için Beni takipten cikarmis galiba
@Feramuz Kayalar @Mehmet Mehmetoglu