Genel Sohbet

Barış Manço ağabeyin on yılllar evvel fotoromanında bahsettiği güne gelmiş olduk baylar

Artçı deprem oldu.Herkese geçmiş olsun.Önce şiddetli sert 1 şekilde salladı daha sonra ise yavaşladı.8 sn sürdü.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Hissettin demek Murat'ım onu sen. O andan beri uyuyamıyorum. O nasıl bir sesti öyle. 6 Şubat gibi başladı hızlanacak diye stresten mahvoldum.

Haberim yoktu böyle bir şeyden şimdi araştırdım. Çok ilginç hakikaten.
Fotoromandaki kod adı ile ölüm yılının aynı olması en ilginç yanıydı
Ek olarak Kayaların oğlu eseri de çok enterasan bir yapımdır üstad
Geçen yıl kayaya gömülü bir asker bulunmasıyla alakalı haberlerle ilişkilendirmeye çalıştılar fakat biraz zorlamaydı tabii

Fotoromandaki kod adı ile ölüm yılının aynı olması en ilginç yanıydı
Ek olarak Kayaların oğlu eseri de çok enterasan bir yapımdır üstad
Geçen yıl kayaya gömülü bir asker bulunmasıyla alakalı haberlerle ilişkilendirmeye çalıştılar fakat biraz zorlamaydı tabii
Ben böyle fizik ötesi şeylere pek inanmıyorum ama insanın aklı karışıyor.

Keşke böyle şeylerin çözümü bu kadar basit olsa. Düşünmemek çok zor.
Kaderde ne yazılıysa o oluyo Tahir abi.Ölümüm bugün gelmişse elimden 1 şey gelmez.O yüzden bence insan hangi inanca sahipse ona göre duasını edip geçmeli.Ben daha öncesi deprem dışında olan 1 olayda az kalsın ölüyodum kaderde o zaman yaşamak varmış.Allah'ıma şükür edip devam ettim..

geçmeli.Ben daha öncesi deprem dışında olan 1 olayda az kalsın ölüyodum
Bende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordum

Bende 2016da büyük bir trafik kazası geçirdim. Bir iki seneye kadar bile arka koltukta otursam bile emniyet kemeri takiyordum. Daha yeni geçti korkum. Ehliyet falan da çıkaramadım bu yuzden. Ocak başında onla ugrasicam ins. Burada ilk defa anlatıyorum sanırım bu olayi.O zaman forumda değildim kullanıcı adı ve şifreleri ucmustu giremiyordum
Geçmiş olsun dostum.Unutmak en iyisi..

Geçmiş olsun değerli ahbabım

Geçmiş olsun

Geri
Üst Alt