- 3 Haziran 2015
- 53.896
- 61.898
- 3.963
Git bi döv istedimbeni neden etiketledin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git bi döv istedimbeni neden etiketledin
Git bi döv istedim
Amsterdam arkadaş geldi bugün. Çikolata getirmişbeni neden etiketledin
Afiyet olsunAmsterdam arkadaş geldi bugün. Çikolata getirmiş
Deniz ZorluAmsterdam arkadaş geldi bugün. Çikolata getirmiş
Gelecek yaz için beni davet etti. Dedim orda bir arkadas var ondan izin alamazsam gelemem. Fazla geliriz amsterdmaaAfiyet olsun
Gelde seni bi yaşatıyimGelecek yaz için beni davet etti. Dedim orda bir arkadas var ondan izin alamazsam gelemem. Fazla geliriz amsterdmaa
İnşallah bakalım sen de İzmir'e gelGelde seni bi yaşatıyim
forumda mosad ajanları var dikkat etyaşasın Özgür Filistin!
s*yonist israil'i bombalamaya devam
vurdukça vurasın Filistin!
koyim onlaraforumda mosad ajanları var dikkat et
TOGG aracıma bekledıgım guncelleme gelmıskoyim onlara
Tarafini iyi seç akilli adamsin senyaşasın Özgür Filistin!
s*yonist israil'i bombalamaya devam
vurdukça vurasın Filistin!
tarafımız belli değil mi rakunum?Tarafini iyi seç akilli adamsin sen
togg #almaTOGG aracıma bekledıgım guncelleme gelmıs
Ne gibiTOGG aracıma bekledıgım guncelleme gelmıs
Yeni güncelleme ile ekran yönetim paneli daha hızlı ve stabil hale geldi onun dışında ekran kapanma sorunu çözüldü her güncelleme ile togg daha iyi bir noktaya doğru evriliyor Allah herkese nasip etsin böyle bir aracı şuan işletim sistemi felan çok hızlı ve stabil ekran performansı oldukça iyi hatta tesla ile aynı seviyede şuan onun dışında daha bunun gibi belkide onlarca güncelleme gelecek togg gerçekten çok güzel otomobil yaptı iç dizaynı tesladan daha iyi ve şuanda gelen son güncelleme ile yazılım konusunda da teslayı hemen hemen yakaladılar diyebilirim.togg #alma
#aldırtma
elektrikli araç kullanmıyoruzYeni güncelleme ile ekran yönetim paneli daha hızlı ve stabil hale geldi onun dışında ekran kapanma sorunu çözüldü her güncelleme ile togg daha iyi bir noktaya doğru evriliyor Allah herkese nasip etsin böyle bir aracı şuan işletim sistemi felan çok hızlı ve stabil ekran performansı oldukça iyi hatta tesla ile aynı seviyede şuan onun dışında daha bunun gibi belkide onlarca güncelleme gelecek togg gerçekten çok güzel otomobil yaptı iç dizaynı tesladan daha iyi ve şuanda gelen son güncelleme ile yazılım konusunda da teslayı hemen hemen yakaladılar diyebilirim.