- 5 Eylül 2014
- 84.357
- 70.114
- 4.393
kardeş o kadar saat sonra gelene bizden pas zatenModum yok
Pas
yolun açık olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş o kadar saat sonra gelene bizden pas zatenModum yok
Pas
yav ne diyon mod çık konudanKonu dışı konuşmayınız
kişinin fikri neyse zikri de odur![]()
Konu dışı konuşmadan yaşayamayız.Konu dışı konuşmayınız
mümkünatı olmayan şeyler hakkında konuşmayınızFikrim vurdurduğunu görmeden gitmemek
Seni konudan atarım mod eskisiyav ne diyon mod çık konudan
Konu dışı konuşmalar için nöbete beklerizKonu dışı konuşmadan yaşayamayız.
herhalde reis'ini fazla takip ediyorsunSeni konudan atarım mod eskisi
Konu dışı konuşmalar için nöbete bekleriz
mümkünatı olmayan şeyler hakkında konuşmayınız
siyaset yapmayınız aksi takdirde burada da yetkiniz olmayacaktırSiyaset ile ilgili iki kelam edicem, diğer yerlerde yetkim yok çünkü. Burası sıkıntı olmaz sanırım zaten çok derine inmiycem.
Çok sinirlendim yani olanlara. Biz daha kendi içimizde bölünürsek ohooo. Benim düne kadar ümidim vardı, bugün itibariyle gördüm ki yine kişisel çıkar ve egolar, koltuk savaşları bu milletin çektiklerinden daha çok önem arz ediyor. Bugüne kadar hep başkalarının hakkını aramış biri olarak son kez sandığa gidip oyumu vereceğim. Son kez dememin sebebi umutsuzluğumda gizli.
Bu mevcut iktidar seçilirse bundan sonra ülkede kıyamet dahi kopsa hiçbir şey yapmayacağım. Eleştirmeyeceğim. Ve en önemlisi insan olduğumu hatırlatan o iki olgu vicdan ve hakkaniyetimi askıya alıp bencil biri olacağım. Böyle sonuçta kendimden çaldığım, mücadele ettiğim ve yıpratıp üzdüğüm için de özür dileyeceğim. Çünkü en çok kendime haksızlık ettiğimi fark ettim. Değdi mi diye sordum!
Umarım aksi olsun da değmiş olsun yoksa hakkımı helal etmeyeceğim kısmında büyük artış olacak, mevcut iktidara oy verenler de dahil!
siyaset yapmayınız aksi takdirde burada da yetkiniz olmayacaktır
2014-2019 yılları arası eski mod
Sohbet edelimmiGenel sohbette konu disi yapmayin
?Demek ki benim o yönden de zevkim iyiymişAynaya veya ön kameradan kendime bakınca dalıyom ben kardo yav
![]()
Kendime aşığım.İyi geceler sürekli Wow atıp duran adam
Kendime aşığım.İyi geceler sürekli Wow atıp duran adam![]()