🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Süleyman Soylu, "Kız kıza takılmak kadar doğal" sloganıyla satılan krem üzerinden LGBTİ'leri hedef gösterdi "Tövbe estağfurullah.

Ticaret Bakanımızla konuştuk, o reklamları tamamen kaldıracağız"

Normalde seçim için alınacak güvenlik önlemlerini inceleyip, kaçak göçek mafyaları bitirip göçmenlerin kontrolüne ve iç huzura kafa yorması gerekirken, uğraştıkları şeye bak. Sizde olmasanız legebeteli olurdu toplum.

Yüksek Seçim Kurulu, yurtdışında ve gümrüklerde oy kullanan toplam seçmen sayısısının saat 13.00 itibarıyla toplam 1 milyon 138 bin 743 olduğunu açıkladı.

Avrupa oyları büyük ihtimal tayyip ağırlıklı çıkar.

Abd oyları daha farklı, zaten iki kıtadaki türk kitlesi de çok farklı.

Reelde öyle olması bile yine de akp'yi önde gösterilir.

Öyle olmaması için bir sebep yok. Ülke ucubeye dönüştüğü halde ülke içerisinde hala vazgeçmeyen kesim var. Avrupadaki türkler için değişen bir şey zaten yok. Ekonomik krizi umursamaları için gerçerli nedenleri bile yok. Hatta bir çoğunun işine geliyor. Ülke ucuzladığı için onların çıkarlarına tayyip hizmet ediyor. Zaten almanyadan geldim ora batık bitik diyen büyük kitleler var. Avrupada yaşayan türklerin çok az kısmı objektif. Onlara mal demiyorum, çünkü gerçeği bir çoğu biliyor. elbet mal olan da vardır. Ama çıkarlarına hizmet ettiği için bir çoğu akpye oy veriyor. Avrupadan hele de almanya'dan erdoğan'ın geride olma ihtimali yok.

bu seçimlerde sonucun böyle olma nedenleri, abd'ye gidenlerin bir kısmının artık türkiyeyi tamamen kafasında bitirdiği için türkiye'nin batması işlerine gelmiyor olabilir.
Bir de abd'ye gidenler avrupaya gidenlerden çok daha kalifiye bir kitle olduğu için nispeten daha aydın bir kesim. Bu yüzden bu farklılık olmuş olabilir. Avrupada İspanya, İtalya İngiltere ve irlanda'da durum daha parlak. Zamanında almanyaya giden kitle gibi orta avrupaya kapağı atanlarda durum daha vahim gözüküyor.

önceki seçim abd:

abnd.png

alman:
alm.png

belçika:
bel.png

Fransa:
fra.png

Holland:

holland.png

hollanda ve belçikada durumun bu kadar içler acısı olduğunu bilmiyordum. Hollandalıların türklerden nefret etme sebeplerini ve motivasyonlarını pek anlamlandıramıyordum. Şimdi kafamda oturdu ve hollandalılara hak verdim. Umarım avrupa avrupalıların ve hristiyanların olarak kalmaya devam eder. Bunun için oradaki şeriatçıları dehlemeleri gerekir. Bu bağlamda hepsine hak veririm.

Eurolarla türkiyeden villa falan alıyorlar adamlar cebini düşünüyor tabi.

Kendi çıkarlarını önde tutuyorlar da bilmiyorlar ki bu gidişle villa alacak ülkeleri olmayacak yakın gelecekte.

Yanlış başlık ama üstteki renkdaş katılıyorum. Adamların umurunda değil bu arada reis diyip duruyorlar sene olmuş 2023

Şu olaylar afrikadaki zumzum kabilesinde olsa, kabiledekiler kabile başkanını ve yanındakileri derdest edip ahşap kazıklara oturturlardı. kimilerini de kazıklara oturtup onları ateş üzerinde kızartırlardı. Sonra da bu zumzum kabilesi kendisine yeni bir kabile şefi seçerdi.

Yalnız bu sefer önceki hatalarından ders almış bir şekilde yaparlardı bunu. Aralarında bir kanun koyup, zumzum kabilesinin şefininin harcamalarını falanca kişilerden oluşan bir grup denetleyecek diye.

Sonra ben gerçekleri çatır çatır söyleyince türkiye düşmanı diyorlar. Şöyle bir organizasyonu sevme şansım yok. Yolda hırsız 5 tlnizi çalsa adamı dövmeye kalkarsınız, her şeyden önce paranın miktarı değil yapılan muameledir. İşte ülkemiz bizi bu kadar seviyor. Ben de onu, onun beni sevdiği kadar seviyorum

Geri
Üst Alt