Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.347
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef kardeşim ama ne gibi bir sorun vardı
Kemik eğriliği var nefes alamıyorum tam terlemeye bir etkisi var mı diyecektim aşırı terliyorumMalesef kardeşim ama ne gibi bir sorun vardı
Net bir bağlantı olduğunu sanmıyorum.Kemik eğriliği var nefes alamıyorum tam terlemeye bir etkisi var mı diyecektim aşırı terliyorum
Yastığım ipislak maalesefNet bir bağlantı olduğunu sanmıyorum.
Gece terlemesi olabilir ama
Başka dizi izlemek ile meşgul gibi.Camdaki kız aç acil @Murat Durmaz
Yastığın yün mü ve yumuşak mı?Yastığım ipislak maalesef
Hayri büyük şerroluk etti Turkanin hakkini nasıl odiyecek bilmiyorum , Nalan'a da büyük ayıp etti sonunda belasını buldu
Laz kizi bizim icin sarki yapan Galatasarayliymis yeni fark ettimHayri büyük şerroluk etti Turkanin hakkini nasıl odiyecek bilmiyorum , Nalan'a da büyük ayıp etti sonunda belasını buldu
Hiç sevmemistim o kizi ama bu infodan sonra mecbur seveceğiz artik yapacak birsey yokLaz kizi bizim icin sarki yapan Galatasarayliymis yeni fark ettim
Foruma üye olduğum ilk günü hatırlıyorum. Östersunds hezimetini yaşadığımız zamanlardı. Maicon falan yeni gelmişti. Vay be.ver o zaman kardeş tutan yokKendime zarar vermek istiyorum