- 5 Eylül 2014
- 84.279
- 70.024
- 4.393
sevdiğim kadın evlenmiş üstatEvlenmiyo muydun? Belki gerdege falan giriyosundur diye soyledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevdiğim kadın evlenmiş üstatEvlenmiyo muydun? Belki gerdege falan giriyosundur diye soyledim
Hoydaaaa noldu daha gecen gun tavsiye istiyodun evlilerden?sevdiğim kadın evlenmiş üstat
o başka hocamHoydaaaa noldu daha gecen gun tavsiye istiyodun evlilerden?
Heaaa sevdigin baska optugun baskadir diyosuno başka hocam
yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün..
hocam az duygusal arabesk olHeaaa sevdigin baska optugun baskadir diyosun
Muslum baba bile her album kapaginda gulumserken senin uzulmen hos olmazhocam az duygusal arabesk ol
ben ne diyorum sen ne diyorsun allasen
Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz.Muslum baba bile her album kapaginda gulumserken senin uzulmen hos olmaz
Batsin bu dunyaSen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz.
aman forumu falan bırakayım deme de
ailem dedim dorukaman forumu falan bırakayım deme de
hayırlı olsun
harikasın yaaaailem dedim doruk
Sıkıntı biter mi Unsalim, şirket kapaticam onla uğraşıyorum, bide acura yenildik canım sıkkın@Murat Yanut
hayırdır hocam sıkıntın neyse çözelim
Allah kolaylık versinSıkıntı biter mi Unsalim, şirket kapaticam onla uğraşıyorum, bide acura yenildik canım sıkkın
Hayırdır bir kusurumuz olduysa affolaAllah kolaylık versin
Bana karşı hamlelere dikkat etmeni tavsiye ederim