- 1 Ağustos 2009
- 45.071
- 43.742
- 4.258
Murat Durmaza 1buçuk günKime kaç yıl istiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat Durmaza 1buçuk günKime kaç yıl istiyon
Buçuk muMurat Durmaza 1buçuk gün
KıyamadımBuçuk mu
hissetmedim hiç emin misinİzmir'de deprem oldu fena salladi
hissetmedim hiç emin misin
değerli rtaşlarımın çözüm önerilerini beklemekteyim efenim50 mbps internet aldım
telefonda hız testi yaptığımda sıkıntı yok ama pc'de yapınca 28-29 mbps çıkıyor hep
bilgisi olan var mı nasıl düzelir bu durum
Telle bilgisayardaki ölçümü aynı yerde mi yapiyorsundeğerli rtaşlarımın çözüm önerilerini beklemekteyim efenim
evetTelle bilgisayardaki ölçümü aynı yerde mi yapiyorsun
O halde çözüm sunamayacağım rts.
eyvallahO halde çözüm sunamayacağım rts.
Ethernet ile mi yok ise kablosuz bağlantı mı kullanıyorsun knk50 mbps internet aldım
telefonda hız testi yaptığımda sıkıntı yok ama pc'de yapınca 28-29 mbps çıkıyor hep
bilgisi olan var mı nasıl düzelir bu durum
kablosuz bağlantı ahb.Ethernet ile mi yok ise kablosuz bağlantı mı kullanıyorsun knk
Wifi alıcısı bir ihtimal wifi 5 desteklemiyor olabilir, verdiği hızlar wifi 2,4 GHz bant hızları gibi duruyor. Cihaz modeli nedir ahbabimkablosuz bağlantı ahb.
Lenovo ideapad 3Wifi alıcısı bir ihtimal wifi 5 desteklemiyor olabilir, verdiği hızlar wifi 2,4 GHz bant hızları gibi duruyor. Cihaz modeli nedir ahbabim
Telefondan normal hızı alıyor olman modemin wifi 5 sunuyor olduğunu gösteriyor, laptoptan o hızı alamaman için birkaç durum var; birinci dediğim gibi iki ayrı ağ olabilir telefon 5 GHz olan laptop 2,4ghz olana bağlanmış olabilir.Lenovo ideapad 3
pcden 5 GHz olana bağlıyım ahbertTelefondan normal hızı alıyor olman modemin wifi 5 sunuyor olduğunu gösteriyor, laptoptan o hızı alamaman için birkaç durum var; birinci dediğim gibi iki ayrı ağ olabilir telefon 5 GHz olan laptop 2,4ghz olana bağlanmış olabilir.
İkincisi laptop wifi alıcısı wifi 5 desteklemiyor olabilir, bu tam hızı almana engel çünkü 50 mbps ve üstü için wifi 5, 6 destekleyen donanımsal özellik gerekiyor wifi 2,4 GHz ile maksimum mevcut almış olduğun hızlar görülür. Bilgisayar, ağ bölümüne sağ tık yapıp özellikler kısmına tıkladığında bir bölüm açılacak, orada bağlantılar kısmında mevcut bağlantı özelliğini göreceksin ona tıklayıp ayrıntılar sekmesinde açıklama kısmında wi-fi alıcısının ismi gözükecek onun da kontrolunu sağlayabilir mısın ahbab