O zaman laptop wifi 5 destekliyor modem eski bir modem mi yeni mi peki?pcden 5 GHz olana bağlıyım ahbert
telefondan 2.4 GHz'ye bağlıyım
eski internette bu GHz olayı yoktu ama 36 mbps idi mesela onda bir sorun olmuyordu hız 36 mbps çıkıyordu
O zaman laptop wifi 5 destekliyor modem eski bir modem mi yeni mi peki?pcden 5 GHz olana bağlıyım ahbert
telefondan 2.4 GHz'ye bağlıyım
eski internette bu GHz olayı yoktu ama 36 mbps idi mesela onda bir sorun olmuyordu hız 36 mbps çıkıyordu
yeniO zaman laptop wifi 5 destekliyor modem eski bir modem mi yeni mi peki?
Enteresan, şuan son durum anladığım kadarı ile wifi 5 GHz ağına baglisin ama maksimum 30 mbps gibi bir hiz alıyorsun. Peki iki ağı da denediğinde aynı hız mi oluyor? Yani telefon gibi 2.4 GHz ağına bağlandığında aynı mı durumyeni
o da bugün bağlandı
evet ahbertEnteresan, şuan son durum anladığım kadarı ile wifi 5 GHz ağına baglisin ama maksimum 30 mbps gibi bir hiz alıyorsun. Peki iki ağı da denediğinde aynı hız mi oluyor? Yani telefon gibi 2.4 GHz ağına bağlandığında aynı mı durum
Telefondan 5ghz bandına bağlanıp ondan test yaptığında kaç çıkıyor peki? En az 40 45 mbps görülmesi lazimevet ahbert
onu da denedim
daha düşük oldu![]()
Tabi tabiTelefondan 5ghz bandına bağlanıp ondan test yaptığında kaç çıkıyor peki? En az 40 45 mbps görülmesi lazim
O zaman donanımsal bir durum var gibi ahbab, modem hızını veriyor, o konuyu check etmiş olduk, geriye laptop kısmı kalıyor, wifi alıcısı 2.4 GHz imiş gibi davranıyor, modelin yılı kaç peki? Bir de driver güncel mi?Tabi tabi
Telden 2.4 GHz -> 45 mbps
5 GHz-> 52 mbps görüyor zaten
sıkıntı yok telde
driver güncel gözüküyorO zaman donanımsal bir durum var gibi ahbab, modem hızını veriyor, o konuyu check etmiş olduk, geriye laptop kısmı kalıyor, wifi alıcısı 2.4 GHz imiş gibi davranıyor, modelin yılı kaç peki? Bir de driver güncel mi?
dibindeyim rtaşmodeme mesafe ne kadar?
modeme bağlı diğer cihazların wifisini kapatıyor musun? sadece laptop ile bağlanmanı tavsiye ederim.dibindeyim rtaş
bir adım uzaklığımda
değişen bir şey olmuyor rtaş denedim onu damodeme bağlı diğer cihazların wifisini kapatıyor musun? sadece laptop ile bağlanmanı tavsiye ederim.
@Emre Zeytinli @Murat Onder @Tuna Köse Bilse bilse bu 3 renktaşımız bilir reis..değerli rtaşlarımın çözüm önerilerini beklemekteyim efenim
değişen bir şey olmuyor rtaş denedim onu da
Ahbert çoğu şeyi denemişsin yazdıklarından anladığım kadarıyla50 mbps internet aldım
telefonda hız testi yaptığımda sıkıntı yok ama pc'de yapınca 28-29 mbps çıkıyor hep
bilgisi olan var mı nasıl düzelir bu durum
İnternet değişimi olmadan önce aynı kullanım şartlarında kablosuz 36 mbps hızları görüyorsun, ancak değişimden sonra aldığın hız hep düşük, çok enteresan, en kötü ihtimal yine o seviyelerde hız alabilmeliydin, daha da düşmesi garip. Keşke yardımım dokunabilse idi ahbabım, aklımda ama, bir çözüm ile denk gelir isem ulaşayım tekrardriver güncel gözüküyor
model yılı da 2019-2020 olsa gerek