- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Şu devirde evlenen insanda akıl yoktur
Ha ola ki 10-15 yıla evlenirim düşmanlarım hariç herkes davetlidir alkollü olur herkesin gönlünü hoş ederiz
Ancak imkansıza yakın
sozunde durarsan, dugunune gelirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu devirde evlenen insanda akıl yoktur
Ha ola ki 10-15 yıla evlenirim düşmanlarım hariç herkes davetlidir alkollü olur herkesin gönlünü hoş ederiz
Ancak imkansıza yakın
anlatmadım aramızda
kerem kadar severımkero admine severmisin
2012 filmini sever mısın üstadİçimde bir sıkıntı var
İçimde bir sıkıntı var
Sonunu basit tutmasalardi severdim. Son dönemlerini yaşıyoruz gibi geliyor dünyanın zaten, sıkıntı ordan kaynaklaniyor2012 filmini sever mısın üstad
Sonunu basit tutmasalardi severdim. Son dönemlerini yaşıyoruz gibi geliyor dünyanın zaten, sıkıntı ordan kaynaklaniyor
Sen böyle diyince iyileştim, iyi gecelerSen Sergen'lik olmussun renkdas![]()
Kurtulus gününü sever mısın pekiSonunu basit tutmasalardi severdim. Son dönemlerini yaşıyoruz gibi geliyor dünyanın zaten, sıkıntı ordan kaynaklaniyor
Hüner CoşkunerÖmrümüzün son demi
Son baharadır artık
Maziye bir bakıver
Neler neler bıraktık
Post apocalyptic filmleri severim amerikan milliyetçiliği pompalayanlar dışında.Kurtulus gününü sever mısın peki
Ömrümüzün son demi
Son baharadır artık
Maziye bir bakıver
Neler neler bıraktık
sevmezHüner Coşkuner
sever misin
Fazla mi duygusalsin yoksa hep yanlış kişilerle mi tanışıyorsun Ünsal dostum?Ömrümüzün son demi
Son baharadır artık
Maziye bir bakıver
Neler neler bıraktık
ne diyeceğimi bilemedimFazla mi duygusalsin yoksa hep yanlış kişilerle mi tanışıyorsun Ünsal dostum?
bu akşam bütün meyhaneleri dolaştımHüner Coşkuner
sever misin