Genel Sohbet

İçimde bir sıkıntı var

Kurtulus gününü sever mısın peki
Post apocalyptic filmleri severim amerikan milliyetçiliği pompalayanlar dışında.

I am legendtan tut snowpiercera kadar. Dünyanın sonu temalı filmlerinde çoğunu severim, çocukluğumda hep buna benzer abuk rüyalar görürdüm. Mesela ayın parcalanmasina dair bir rüyam vardı, sonrasında filmini çekmişler onu izlemedim, şans bulursam izleyeceğim. Birinde de volkanik patlama sonrası dünyanın karanlikta kalmasıyla alakalı bir rüyaydı, daha sonrasında 500lu yılların birinde tam hatırlayamadım, 2 sene güneş isigi görmemiş dünya, millet açlıktan ölmüş onu öğrendim. Geçen yazda gokbilimcilerle kamp kurduk, teleskoplarla incelemeler falan yaptılar, bizde kıyısından gozlemlemeler yaptık. Güneşin son dönemde farklı davrandığından bahsettiler. Tahmin edilemeyen güneş lekelerinden vs bahsettiler, hatta bizede gösterdiler. O dönemden beri rahatsizim. Sonrasında dünya basininda sürekli buna benzer haberler dönmeye başladı. Bir sürü milyarder herif bezosundan zuckerbergine kadar sığınak yaptırıp bazilarinin oralarda yaşamaya baslamasi beni biraz daha tedirgin ediyor

Geri
Üst Alt