- 16 Haziran 2010
- 191.211
- 134.107
- 6.478
kadin acayip dayak yiyor oyle boyle degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adı ne acaba
Şu uçakta olan daha uçağa binmez.
Hanımefendı konularına gece operasyonu çekilmesi hakkında yorumun?
insta hariç foto paylaşım sitesi lazım
@Alper Altun
@Uğur İz
@Keramettin TANRIVERDİ
hiçbir kötü söz kullanmadığım halde, konyaspor maç konusundan atıldım. sadece zaha ile ilgili bir şaka yaptık ve soru işaretli bir bildirim geldi "kötü espri" diye.
kötü espri'den konudan mı atılınıyordu? hiç tecrübe etmemiştim böyle bir şeyi. yoksa @Hayri Cund beyefendi alındı diye mi oldu bu kısıtlama?
ki kendisi cevap olarak -zaha sadece konyaspor'a koymayacak. şekilinde "koymalı" bir cevabı iki kez yazmasına rağmen sanırım kendisi konuda devam edecek.
benden yana o mesajlarında sıkıntı yok bu arada ama çifte standart hiç olmadı.
ne diyelim. teşekkür ederiz.
bu arada zaha'yı sürekli savunmasına gerek yok, gören de adamı h-cund transfer etti sanacak :d. eleştirenler olarak biz zaha'yı seviyoruz zaten. başarılı olmasını da istiyoruz.
yazıda mağlup olunca bel altı kasmaya gerek yok.
Bir ara PvA'yi da boyle savunuyordusaka degil ha
demek degisen birsey yok.
Buna cevap vermedim ama gün içinde söylemiştim, çözülmüştü.@Alper Altun
@Uğur İz
@Keramettin TANRIVERDİ
hiçbir kötü söz kullanmadığım halde, konyaspor maç konusundan atıldım. sadece zaha ile ilgili bir şaka yaptık ve soru işaretli bir bildirim geldi "kötü espri" diye.
kötü espri'den konudan mı atılınıyordu? hiç tecrübe etmemiştim böyle bir şeyi. yoksa @Hayri Cund beyefendi alındı diye mi oldu bu kısıtlama?
ki kendisi cevap olarak -zaha sadece konyaspor'a koymayacak. şekilinde "koymalı" bir cevabı iki kez yazmasına rağmen sanırım kendisi konuda devam edecek.
benden yana o mesajlarında sıkıntı yok bu arada ama çifte standart hiç olmadı.
ne diyelim. teşekkür ederiz.
bu arada zaha'yı sürekli savunmasına gerek yok, gören de adamı h-cund transfer etti sanacak :d. eleştirenler olarak biz zaha'yı seviyoruz zaten. başarılı olmasını da istiyoruz.
yazıda mağlup olunca bel altı kasmaya gerek yok.
kalite düşüşü oluyor mu fotoların boyutu 80 mb
forumu severiz, hayri bey hesabını da severiz, zaha'yı çok çok severiz. ilginiz için teşekkür ederiz.Buna cevap vermedim ama gün içinde söylemiştim, çözülmüştü.
Bir noktayı belirteyim, Hayri istedi diye kimsenin atılması söz konusu dahi olamaz, senin atılman hatalı olmuş o da bir kaç saat sonra düzeltildi.
O yüzden kimseyi zan altında bırakmayalım.
hiiiç gerek yok ya bir oyuncuyu salt savunmak ya da eleştirmek üzerinden tartışmaya. bu akşam zaha show yapsa en önde ben sevinirim ya. benimkisi ufak bir şakaydı sonra olayın ekseni kaydı, ben de uzatmasaymışım keşke. gerek yok hiç gerçekten de.Bir ara PvA'yi da boyle savunuyordusaka degil ha
demek degisen birsey yok.