Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.959
- 22.755
- 2.228
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye olmadin üstadBunların 18 miydi 2019da mi ne istanbulda lansman gibi birşeyleri vardı oraya gitmiştim o zaman üstüne gitmedim bıraktım e ticaret kpss falan uğraştım. Şimdiye ne güzel yazılımcı olmuştum para sayiyordum
üstüne gitmeyip bırakmışNiye olmadin üstad
Hayır rtaş herhangi bir model
LLM olmak zorunda bile değil
Pomp erbabı olduğum doğrudur. Tanıyon abini@Oğuzhan Sesko kardeşim de pomp engineeridir
İlk kısmına yüzde yüz katılıyorum. Tanıdığım bir sürü yazılımcı GPT Plus, GitHub Copilot, Blackbox vs. gibi araçlara burun kıvırıyorlar halüsinasyon meselesinden dolayı ancak angaryayı büyük oranda azaltıyor. Bir haftada yapacağın işi bir günlük iş yapıyor. Yazılımcıların yerine geçmez ama bunu kullanmayı bilmeyen adam bir yerden sonra diğer yazılımcılarla rekabet edemez ve işinden olur net şekildeŞimdi şöyle, adım adım gidersem yazılım kısmında problem yok dedim, benim gördüğüm en büyük devrim ve kod işini güzel tanımlayan ve kullanabilen için ciddi anlamda kolaylaştırdı mı evet. Kendi kendini eğitme ile alakalı olarak ise güncel erişebildiklerin konusunda haklısın lakin içeriden gelen bilgilere göre direkt kendini eğitebilen modeller yolda deniliyor. Farketmişsindir çok hızlı ilerliyor. Mesela şu an mathematic problemleri konusunda %50 bile değil diye hatırlıyorum başarı oranı. Ancak bir bakmışsın 2-3 sene sonra %90 olmuş, şaşırır mıyız. Diğer konu, Prompt Engineering ile alakalı olarak, batıda pek çok firma bu işi becerebilen personel arayışında, standart yazılım müh.lerinden daha yüksek yıllık ücretler veriyorlar. Prompt işini Free olarak yapmak isteyen için de katılıyorum yüksek rakamlar kazanmak mümkün. Şahsi fikrim, bir devir değişiyor, bu iş NFT cart curt gibi bir mesele değil, çok ciddi bir olay, şimdiden bazı sektörleri bitirmeye başladı.
Yazdığımı neden okumadinNiye olmadin üstad
Usta sen Fransa'da yaşamıyor musun, Ümraniye'de ne yapıyorsun?Agababa restoran Umraniye
10/10
kalite
hiz
garsonlar
enfes
2 kisi karisik izgara
2 meze
salata
ekmek
2 havuc dilimi
Cay
Kahve
1.200
hızlandırın şu zamanıBunları beklemekten başka çare kalmadı zaten usta.
O kadar haklisin kiBunları beklemekten başka çare kalmadı zaten usta.
Cityli bir hanım bulalım sana şu bizim maçlarda golleri söyleyen , ısınmayı gösteren vs sarısın muhabire ne dersinhızlandırın şu zamanı
Usta sen Fransa'da yaşamıyor musun, Ümraniye'de ne yapıyorsun?
Abine bul önce. Luton Townli bile olur hiç farketmezCityli bir hanım bulalım sana şu bizim maçlarda golleri söyleyen , ısınmayı gösteren vs sarısın muhabire ne dersin
Kendimde dahil üçümüze hanımefendi ayarlamaya çalısırken benAbine bul önce. Luton Townli bile olur hiç farketmez