- 26 Ocak 2021
- 35.078
- 33.708
- 2.233
Sevişmiş olur.Şimdi 2 yapay zeka sevişmek istese nasıl olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevişmiş olur.Şimdi 2 yapay zeka sevişmek istese nasıl olur?
Vücut sıvısı yerine veri akışı mı olur?Sevişmiş olur.
komponentlerinde ki sıvı akısı da gerceklesebilir bilemiyoruzVücut sıvısı yerine veri akışı mı olur?
Hırt o yüzden bilenlere sordumkomponentlerinde ki sıvı akısı da gerceklesebilir bilemiyoruz
Sevişmiş olurlar cevabının gayet tatmin edici bir cevap olduğu konusunda anlaşalım derimHırt o yüzden bilenlere sordum
Ağabey yıllar geçti baslayamadim bir türlü son bir aydır falan düzenli flutter çalışıyorum fena gitmiyor şuan. Ulan ne darlamistim seni js mi PHP mi yok react mi diye gittim yine eski göz ağrım dart/flutter a başladımKaç yıllık yazılımcısın üstad hangi teknolojileri kullanıyorsun
flüt nedir ağabeyAğabey yıllar geçti baslayamadim bir türlü son bir aydır falan düzenli flutter çalışıyorum fena gitmiyor şuan. Ulan ne darlamistim seni js mi PHP mi yok react mi diye gittim yine eski göz ağrım dart/flutter a başladım
Bunların 18 miydi 2019da mi ne istanbulda lansman gibi birşeyleri vardı oraya gitmiştim o zaman üstüne gitmedim bıraktım e ticaret kpss falan uğraştım. Şimdiye ne güzel yazılımcı olmuştum para sayiyordumflüt nedir ağabey
@Oğuzhan Sesko kardeşim de pomp engineeridirPrompt engineering mevzusunu araştırın, talep çok yüksek, yapan ise az.
@Emre Zeytinli @Sami Karakoç
Vizyon konusunda hep seni örnek almışımdır Sami ağabeyBunların 18 miydi 2019da mi ne istanbulda lansman gibi birşeyleri vardı oraya gitmiştim o zaman üstüne gitmedim bıraktım e ticaret kpss falan uğraştım. Şimdiye ne güzel yazılımcı olmuştum para sayiyordum
Kıymalı pide diyarı temsilcisi @Ahmet Kolap ı es geçmeyelim.@Oğuzhan Sesko kardeşim de pomp engineeridir
Kendi kendini daha önceden tanımlanmış bir constrained optimization problemi çözme konusunda eğitebiliyor başka bir konuda değil. Bu sebeple çözümünü bilmediğimiz hiçbir problemi çözdüremeyiz var olan herhangi bir modeleİşin kodlama kısmında şu aşamada çok problem yok zira kendi kendini eğitebiliyor artık.
Kendi kendini daha önceden tanımlanmış bir constrained optimization problemi çözme konusunda eğitebiliyor başka bir konuda değil. Bu sebeple çözümünü bilmediğimiz hiçbir problemi çözdüremeyiz var olan herhangi bir modele
Hayır rtaş herhangi bir modelBahsettiğin chatgpt mi?
Solda en arkadakı yarım görünen şahşımdır
Senin bakışlarda biraz konuya hakimiyet sezdim LiboşumSolda en arkadakı yarım görünen şahşımdır