Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.173
- 70.339
- 4.918
@Hakan Motz evleniyon ha? Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nefes alır mı?Bir yazılımcı olarak şu an pc'de en gelişmiş yapay zeka sistemini kurcalarken (ChatGpt değil) kafa dağıtmak için foruma girdim ve burada haberi görünce Emrah'ın paylaştığı haberin doğru olduğunu söyleyeyim. Yapay zeka sandığınızdan çok daha hızlı ilerliyor. Burada temel sorun şu olur, yapay zekayı fiziki bir hale getirmek için gereken materyaller pahalı olabilir (metal iskelet, çipler vs.). İşin kodlama kısmında şu aşamada çok problem yok zira kendi kendini eğitebiliyor artık. Ancak bu yapıyı fiziki olarak gerçek hale getirmek için ciddi mühendislik becerisi gerekli.
Nefes alır mı?
dünyanın en sert maddesinin elmas olmadığı zamana denk gelmez umarım.Nefes almaz da, zekasını yükleyen yazılımcı trollük yaparsa sıra bende diyebilir, engel de olamazsın full metalden oluşan makine![]()
dünyanın en sert maddesinin elmas olmadığı zamana denk gelmez umarım.
işin goy goyu bir yana YZ den ürkülmesi gerekiyor mu sence?
Kaç yıllık yazılımcısın üstad hangi teknolojileri kullanıyorsunBir yazılımcı olarak şu an pc'de en gelişmiş yapay zeka sistemini kurcalarken (ChatGpt değil) kafa dağıtmak için foruma girdim ve burada haberi görünce Emrah'ın paylaştığı haberin doğru olduğunu söyleyeyim. Yapay zeka sandığınızdan çok daha hızlı ilerliyor. Burada temel sorun şu olur, yapay zekayı fiziki bir hale getirmek için gereken materyaller pahalı olabilir (metal iskelet, çipler vs.). İşin kodlama kısmında şu aşamada çok problem yok zira kendi kendini eğitebiliyor artık. Ancak bu yapıyı fiziki olarak gerçek hale getirmek için ciddi mühendislik becerisi gerekli.
robotun içine zuhur edilirse girmeliRobotla cinsel münasebete girmek aldatmaya girmeli mi
Üstat şuan memurum. Kendi mezuniyetim yazılım üzerine. Evde tekrardan yazılıma başladım. Yapay zeka bu kadar ilerlemisken tekrardan proglamlaya başlamak mantıklı mı sence boşa calismalayimBir yazılımcı olarak şu an pc'de en gelişmiş yapay zeka sistemini kurcalarken (ChatGpt değil) kafa dağıtmak için foruma girdim ve burada haberi görünce Emrah'ın paylaştığı haberin doğru olduğunu söyleyeyim. Yapay zeka sandığınızdan çok daha hızlı ilerliyor. Burada temel sorun şu olur, yapay zekayı fiziki bir hale getirmek için gereken materyaller pahalı olabilir (metal iskelet, çipler vs.). İşin kodlama kısmında şu aşamada çok problem yok zira kendi kendini eğitebiliyor artık. Ancak bu yapıyı fiziki olarak gerçek hale getirmek için ciddi mühendislik becerisi gerekli.
mod neden olmuyorsun ? yazılımcı olsam bir yerden başlardımÜstat şuan memurum. Kendi mezuniyetim yazılım üzerine. Evde tekrardan yazılıma başladım. Yapay zeka bu kadar ilerlemisken tekrardan proglamlaya başlamak mantıklı mı sence boşa calismalayim
Robotun cinsine baglıRobotla cinsel münasebete girmek aldatmaya girmeli mi
Robotla cinsel münasebete girmek aldatmaya girmeli mi
@Onur Üründül @Oral SeverRobotun cinsine baglı![]()
Kaç yıllık yazılımcısın üstad hangi teknolojileri kullanıyorsun
Üstat şuan memurum. Kendi mezuniyetim yazılım üzerine. Evde tekrardan yazılıma başladım. Yapay zeka bu kadar ilerlemisken tekrardan proglamlaya başlamak mantıklı mı sence boşa calismalayim
Şimdi 2 yapay zeka sevişmek istese nasıl olur?Şu an tamamen yapay zeka ve Google odaklı çalışıyorum. Dil olarak AI'ler Python tabanlı oluyor genelde. Kodlama olarak da eskiye göre kolaylaştı işler, şu an yapay zeka yapıyor senin yerine.
Memuriyet rahat ve maaşım vs. belli diyorsan boş zamanlarında bu alanda kendini geliştirmen tabiki senin adına iyi olacaktır. Maddi açıdan da yazılım sektörü elbette daha iyi.