Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görememiştim ama bilmem halen işe yarar mı - Metro ile sabihadan Kadıköy (40 dk sürer) - ordan aktarmayla marmaray epey rahat yol aldırır.istanbulu iyi bilen arkadaşlara bir sorum var
gece 11:30-12 gibi sabiha gökçenden aksaraya nasıl gidebilirim?
Yaşamak istediğim ülke (kafa rahatlığını, günlük neşe bulduğun huzurlu ortamı parayla satın almak zor)görsel olarak beğendiğiniz ve yaşamak istediğiniz bir ülke mi (diğerine nazaran belirgin şekilde daha az kazanç)
yoksa daha çok para kazanacağınız bir ülke de mi yaşamak isterdiniz?
ölmeden önce gerçek gözlerimle tanıklık etmek istediğim olaylardan biri. Muhteşem bir şey.Endonezya'da ki Ruang yanardağı patlamış güzel haber diyebiliriz küresel ısınma ve sıcaklıkları en azından 1-2 sene durdurabilir hatta patlamanın şiddeti ve boyutuna göre soğumada gerçekleşebilir.
![]()
Feyk gibi duruyor
Yaşamak istediğim ülke (kafa rahatlığını, günlük neşe bulduğun huzurlu ortamı parayla satın almak zor)
ama madalyonun öbür yüzünden bakınca - bizim ülkemiz çok güzel bir yer fazlasıyla...ama gelirin kötü o yüzden tadını çıkarmak zorlaşıyor.
o yüzden tahminen daha çok para kazancağım yeri seçerdim > biriktirip yatırım yapıp istediğim ülkeye göçerdim.
+muhsin abiyi kaybettik
-nasıl oldu?
.
.
+ otobanda antilop çarptı
Amerika ve Avustralya var reis.1 aralar ben bu Avustralya'ya gitme işini planlamıştım da sonradan vazgeçtim.Amerika işi tabii ki hayal de Avustralya işi daha gerçekçi bana göre..görsel olarak beğendiğiniz ve yaşamak istediğiniz bir ülke mi (diğerine nazaran belirgin şekilde daha az kazanç)
yoksa daha çok para kazanacağınız bir ülke de mi yaşamak isterdiniz?