Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.438
- 106.060
- 4.738
raporlamadım ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlamadım ki
Ben bilmem arkadaşraporlamadım ki
Şu an için iyi fiyatizmirde bir cafenin adisyonundaki fiayt (350 bine 70lik cin açılan bodrumu gördükten sonra)
2 carlsberg + çıtır tavuk sepeti 270 TL... doğru yapanda var işini.
ne içici çıktın sende be yavŞu an için iyi fiyat
Ama 2 bira en fazla 2 tl olmalı
Duruşu çakalları korkutmuş usta.An itibariyle, Amsterdam - ARTIS hayvanatbahcesinin krali !
Ekli dosyayı görüntüle 248968
Ekli dosyayı görüntüle 248969
Bira 1 tlne içici çıktın sende be yav
bira 2 tl olsun sigara 500 TL olacaksa kabulüm.
Sigara niye o kadar pahalıne içici çıktın sende be yav
bira 2 tl olsun sigara 500 TL olacaksa kabulüm.
siagra ucuzlamasın - seve seve pahalılıktan bırakalım, zammına üzülmediğim tek şey sigara.Bira 1 tl
Sigara 1.10 yapacağız
İktidarımızda
globale vurunca zaten ucuz - bir de afedersin bok gibi içtiğimizden tüm markalar denek hayvanı gibi 6 7 şer tane her sene farklı isimle döndüryorlar.Sigara niye o kadar pahalı
Faşist uygulamalardan kaçınalımglobale vurunca zaten ucuz - bir de afedersin bok gibi içtiğimizden tüm markalar denek hayvanı gibi 6 7 şer tane her sene farklı isimle döndüryorlar.
hatta bir ileri gideyim - paketler değişti ya - eskisinden çok daha hızlı yanıp gidiyor buna %100 EMİNİM nerdeyse. o kafa zaten bir halt yediler
zorlada olsa bırakırız bu şekilde.
abimi ziyarete gittim stuttgartta 26 lık paket vardı 10 Euro gömünce 1 haftada 2.5 paket içmiştim dertsiz tasasız.
kapalı mekanda yasaklandı - çokta güzel olduFaşist uygulamalardan kaçınalım
Aşırı saçma bir mantık yav bırakmak isteyen adam zaten bırakır 1 lira olsa ne 1000 lira olsa ne ?globale vurunca zaten ucuz - bir de afedersin bok gibi içtiğimizden tüm markalar denek hayvanı gibi 6 7 şer tane her sene farklı isimle döndüryorlar.
hatta bir ileri gideyim - paketler değişti ya - eskisinden çok daha hızlı yanıp gidiyor buna %100 EMİNİM nerdeyse. o kafa zaten bir halt yediler
zorlada olsa bırakırız bu şekilde.
abimi ziyarete gittim stuttgartta 26 lık paket vardı 10 Euro gömünce 1 haftada 2.5 paket içmiştim dertsiz tasasız.
TR'ye geri gelince bedava gibi geldi ilk ay tabi - 2 günde 1 pakete geri çıktım.
50k olsun izmarit toplar yine içerimAşırı saçma bir mantık yav bırakmak isteyen adam zaten bırakır 1 lira olsa ne 1000 lira olsa ne ?
Gitme benden uzaklaraFaşist uygulamalardan kaçınalım