Genel Sohbet

izmirde bir cafenin adisyonundaki fiayt (350 bine 70lik cin açılan bodrumu gördükten sonra)

2 carlsberg + çıtır tavuk sepeti 270 TL... doğru yapanda var işini.

Sigara niye o kadar pahalı
globale vurunca zaten ucuz - bir de afedersin bok gibi içtiğimizden tüm markalar denek hayvanı gibi 6 7 şer tane her sene farklı isimle döndüryorlar.

hatta bir ileri gideyim - paketler değişti ya - eskisinden çok daha hızlı yanıp gidiyor buna %100 EMİNİM nerdeyse. o kafa zaten bir halt yediler

zorlada olsa bırakırız bu şekilde.

abimi ziyarete gittim stuttgartta 26 lık paket vardı 10 Euro gömünce 1 haftada 2.5 paket içmiştim dertsiz tasasız.

TR'ye geri gelince bedava gibi geldi ilk ay tabi - 2 günde 1 pakete geri çıktım.

globale vurunca zaten ucuz - bir de afedersin bok gibi içtiğimizden tüm markalar denek hayvanı gibi 6 7 şer tane her sene farklı isimle döndüryorlar.

hatta bir ileri gideyim - paketler değişti ya - eskisinden çok daha hızlı yanıp gidiyor buna %100 EMİNİM nerdeyse. o kafa zaten bir halt yediler

abimi ziyarete gittim stuttgartta 26 lık paket vardı 10 Euro gömünce 1 haftada 2.5 paket içmiştim dertsiz tasasız.
Faşist uygulamalardan kaçınalım

Faşist uygulamalardan kaçınalım
kapalı mekanda yasaklandı - çokta güzel oldu

faşistlik miydi ?

anlamsız pulu 150 tl'den sırf 15 saniye sonra görevli görsün diye alıyorsun - 3000 TL yapıyorlar....bu faşistlik değil mi ?

bari bir halta yarasın.

hatta büyükseşehirler belediye kadrolu işçi almalı 5000 -10000 arası...

yolda yere izmarti atana 35.000 TL ceza kesmeliler. bak neler oluyor seve seve .

milletinde kıt olduğu noktalarda bu şekilde öğretirsen seviye atlarız seviye

TR'ye geri gelince bedava gibi geldi ilk ay tabi - 2 günde 1 pakete geri çıktım.
Aşırı saçma bir mantık yav bırakmak isteyen adam zaten bırakır 1 lira olsa ne 1000 lira olsa ne ?

@gusholderhaber
#SONDAKİKA
Gökbilimciler duyurdu: "Dinozorları yok eden asteroid çarpmasıyla kıyaslanabilecek" kadar büyük bir asteroid, Güneş sistemimize doğru 50 bin km hızla ilerliyor!

1719000251064.png

Geri
Üst Alt