- 26 Aralık 2008
- 9.244
- 10.684
- 2.468
Androidden İOS’a geçtim ağlıyorum
Mutluluktan mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Androidden İOS’a geçtim ağlıyorum
neden etkileşim ve trasnfer için aptal saptal kanallar türedi....cevabı aha bu
kapitalizmden önce ülkendeki sessiz işgale ne yapacağız onu düşün..Neden kapitalizme karşıyız?
İşte cevabı bu
Hangi işgal can’ımkapitalizmden önce ülkendeki sessiz işgale ne yapacağız onu düşün..
içimiz düzelsin sonra kapitalizme bakarız.
senle o tartışmaya girmem farkında değilsen bu durumun.Hangi işgal can’ım
Farkında değilim sanırımsenle o tartışmaya girmem farkında değilsen bu durumun.
Çalışıyorum akşam görüşelim gökhanımBirini gerçekten seviyorsan
Onu serbest bırak
Dönerse senindir
Dönmezse zaten senin hiç olmamıştır
@Feramuz Kayalar
Çözemedim bunu , güvercin beslemeyle ilgili olabilir
Sigaram 14 TL'den bir kuruş artsın birakicam dedim, 3 gün icmedim. 4 gün marketin kapısına dayandım. Sanırım 500 TL de olsa almak için bir neden yaratırız.siagra ucuzlamasın - seve seve pahalılıktan bırakalım, zammına üzülmediğim tek şey sigara.
(malesef kullanıyorum bende)
Kolay gelsin üstadÇalışıyorum akşam görüşelim gökhanım
beter olalım - ben inanılmaz deniyorum azaltma işinde kararlıyım.Sigaram 14 TL'den bir kuruş artsın birakicam dedim, 3 gün icmedim. 4 gün marketin kapısına dayandım. Sanırım 500 TL de olsa almak için bir neden yaratırız.
alkolü ve sporu bıraktım
hayatımın en kötü 20 saniyesiydi
Özgün olalkolü ve sporu bıraktım
hayatımın en kötü 20 saniyesiydi
Alkol müÖzgün ol
Sigarayı bırakma rekorum , Ramazan oruç hariç 2 saat , yeterince stres var zaten, ekstradan sıkıntı çıkarmaya gerek yok , içen içmeyen herkes ölüyor üstadSigaram 14 TL'den bir kuruş artsın birakicam dedim, 3 gün icmedim. 4 gün marketin kapısına dayandım. Sanırım 500 TL de olsa almak için bir neden yaratırız.
AlkolAlkol mü
Spor mu
Kadınlar mı
Seç birini
Bağımlı insanlar güçsüz insanlardırSigaram 14 TL'den bir kuruş artsın birakicam dedim, 3 gün icmedim. 4 gün marketin kapısına dayandım. Sanırım 500 TL de olsa almak için bir neden yaratırız.