- 20 Ağustos 2017
- 19.019
- 12.734
- 1.653
Kiymali pide ismarlarsan cekerimdosyalarım patlar geri çek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiymali pide ismarlarsan cekerimdosyalarım patlar geri çek
hangi yöreninKiymali pide ismarlarsan cekerim
Kenyahangi yörenin
buranın öyle bir yemeği yok
Bana yalan soylediler demek. Kenya'nin kiymali pidesi meshurdur dediler.buranın öyle bir yemeği yok
Bana yalan soylediler demek. Kenya'nin kiymali pidesi meshurdur dediler.
Yüzde yüzMilf sever misin?
Hususi direkt yeşil pasaport demekmiş.yakın zamanda pasaport yenilemiş olan var mıdır 4-10 yıllık (10 yıllık yani )
edit : yakın zamanda yenilediyse 10 yıllık için ne harç çıktı.
baktım husisiler muaf diye bir şey var o zaman sadece defter parası çıkıyor.
ülkeden kaçacak mısınyakın zamanda pasaport yenilemiş olan var mıdır 4-10 yıllık (10 yıllık yani )
İzledigim en Rahatsiz edici video olabilir
kuyruguKemalim eger bir atin organi olmak zorunda kalsaydin , hangi organi olmak isterdin ? @Kolpa Kemal G. Veren
Sevgili Can eşime ve kendime Aralik 27 de 10 yıllık yaptırmıştım sadece tek para odemistik.5700*2 .y.disi harcı ise kastın 150*2 idi y.disina çıkarken .Bu fiyatlar şimdi uçmuş malumun.3 günle 6000 TL karimiz olmuştu.Bu nasıl bir rezilliktir böyle arkadaş yaaa.yakın zamanda pasaport yenilemiş olan var mıdır 4-10 yıllık (10 yıllık yani )
yok kastettiğim bildiğin pasaport ya temmuzda süresi dolacak bakayım dedim bi 8623 TL görünce dumur oldum.Sevgili Can eşime ve kendime Aralik 27 de 10 yıllık yaptırmıştım sadece tek para odemistik.5700*2 .y.disi harcı ise kastın 150*2 idi y.disina çıkarken .Bu fiyatlar şimdi uçmuş malumun.3 günle 6000 TL karimiz olmuştu.Bu nasıl bir rezilliktir böyle arkadaş yaaa.