- 23 Aralık 2008
- 60.026
- 57.562
- 4.933
selam üstat güne nasıl başladın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam üstat güne nasıl başladın
leşselam üstat güne nasıl başladın
Bana uyar ONURUM!!Burada transfer konuşup Alperi delledirmemiz??? @Kemalettin TANRIVERDİ
Acil 8 no alalım derimBana uyar ONURUM!!
Onurum ben bu eylemden pek hoslanmadim Genel sohbet oldugu icin transfer de konusabiliyoruz diye biliyorum lakin daha absürd bir seyler yapalim AIR FRYER konusunda Ilkay Gündogan konusalim derimAcil 8 no alalım derim
KemalimOnurum ben bu eylemden pek hoslanmadim Genel sohbet oldugu icin transfer de konusabiliyoruz diye biliyorum lakin daha absürd bir seyler yapalim AIR FRYER konusunda Ilkay Gündogan konusalim derim
yeni rütbe "Anti-moderatör" olmalısınKemalim
İlayda Akdoğan konusunda air fryer konuşmaya ne dersin???
Anti monitor gibi bişi mi oyeni rütbe "Anti-moderatör" olmalısın
daha iyisini yapabiliyorsan hodri meydanonur'un ufuk'un mod olduğu dünyada her yere gelebilirsiniz arkadaşlar
Tatava yapmada arkada olan gizemli güçleri açıkla feramuzonur'un ufuk'un mod olduğu dünyada her yere gelebilirsiniz arkadaşlar
Pehh 1m takipcisi varmisSıla Ertaş'mış ta ben bunu İnstagram'dan hatırlıyom![]()
@Onur Y. Sever Sen var ya sen o kıza Yaprak ulaşırsın kanks yavPehh 1m takipcisi varmis
Melike celik’e bile ulasmak daha kolay
Sıla Ertaş'mış ta ben bunu İnstagram'dan hatırlıyom![]()