Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.449
- 49.844
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzledim üstad ilk sezonudedigim diziyi izledin mi
Ya zaten çerezlik bir dizi , yemek yerken izlemelik.İzledim üstad ilk sezonu
2. sezon biraz kötü ama sanki
Pehh 1m takipcisi varmis
Melike celik’e bile ulasmak daha kolay
Geçen arkadaşlarla dağa gittik 1-2 gündür kulağımın 1'i rakımdan dolayı az duyuyodu tıkanmıştı.Bugün benim 1 tane bahriyeli kankamla konuşurken bana yapraklı fındık kokusu kulağı açar dedi dedim 1 şeyler mi geçiyosun onla o ne alaka dedimSen 1 dene dedi harbiden geçti ya denk geldi geçti ya da harbiden işe yarıyo yav
![]()
Muradım bizde 10 dönüm fındık var, aşağı inmeden açılmıyor, Orkid koklaman lazımGeçen arkadaşlarla dağa gittik 1-2 gündür kulağımın 1'i rakımdan dolayı az duyuyodu tıkanmıştı.Bugün benim 1 tane bahriyeli kankamla konuşurken bana yapraklı fındık kokusu kulağı açar dedi dedim 1 şeyler mi geçiyosun onla o ne alaka dedimSen 1 dene dedi harbiden geçti ya denk geldi geçti ya da harbiden işe yarıyo yav
![]()
İsmimi Barış Seviş olarak güncelleyin lütfen![]()
Gökhan abi benden 1 uzak dur yavMuradım bizde 10 dönüm fındık var, aşağı inmeden açılmıyor, Orkid koklaman lazım![]()
Geçen arkadaşlarla dağa gittik 1-2 gündür kulağımın 1'i rakımdan dolayı az duyuyodu tıkanmıştı.Bugün benim 1 tane bahriyeli kankamla konuşurken bana yapraklı fındık kokusu kulağı açar dedi dedim 1 şeyler mi geçiyosun onla o ne alaka dedimSen 1 dene dedi harbiden geçti ya denk geldi geçti ya da harbiden işe yarıyo yav
![]()
Sadece kokluyosun o değil de kimse geçmiş olsun demedi herkes mizahının peşinde kanks yavYaprağı neremize sokuyoruz ustat?
Canın kiymetli senin hemen çözüyorsunSadece kokluyosun o değil de kimse geçmiş olsun demedi herkes mizahının peşinde kanks yav![]()