Genel Sohbet

@Ahmet Sinanoğlu @Mustafa İnaç Transfer Konu'suna yazı yazamıyom.Burdan yazayım.Oyuncu 10 Numara'da da oynayabilen 1 oyuncu.Hızı çok fazla değil ama yine hız bakımından iyi.Takım oyununa uygun 1 oyuncu.Burda İcardiyle iyi anlaşırlar bence.Oyuncuyu göndermek istemelerinin nedeni oyuncuyu Genk'ten zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladılar.Zeki ve Weghorst gibi Pl'de olmadıkları için göndermek istiyolar.Nice takımına transferi olmadı.Ajax'ta takipte bu oyuncuyu..

Konya havalimanindan aksaraya nasıl geçerim bilen var mı acaba yarın sabah konyaya gidicem de ordan aksaraya gitmem lazım, havalimani civarında otobüs filan var mı acaba

Benim PC den almam gereken internet hızının tamamını alamıyorum
Mesela 50 mbps internette 30 mbps çekiyor. Telefonda böyle bir sorunum yok, direk 50 mbps alabiliyorum

PC de wifi card sorunu olduğunu söylemişlerdi.Şöyle bir şey almayı düşünüyorum. Kullanan ve öneren var mı bu adaptorleri

Bi kapat ac abi. En cok isleyen evrensel çözümüm bu.

Saka bir yana, wifi card sorunu varsa sorunlu parçayı değiştirmek daha mantıklı degil mi?

2 haftadır falan geceleri çok kötü uyuyorum.

Bu gece mesela 20 defa falan uyanmışımdır. Sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor düz belimin üstünde yatıyorum olmuyor.

Önerisi olan var mı.

Bu gece mesela 20 defa falan uyanmışımdır. Sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor düz belimin üstünde yatıyorum olmuyor.

Önerisi olan var mı.
8 saniye nefes al
5 saniye tut
8 saniye nefes ver

bunu 5 kere tekrarla.

Gunduz de stresi azalt eger mümkünse.

Önerisi olan var mı.
Ayetel Kürsi oku yat , devam ederse tıbbidir , doktora gidecen, yerde yatmayı dene arada

Benim PC den almam gereken internet hızının tamamını alamıyorum
Mesela 50 mbps internette 30 mbps çekiyor. Telefonda böyle bir sorunum yok, direk 50 mbps alabiliyorum

PC de wifi card sorunu olduğunu söylemişlerdi.Şöyle bir şey almayı düşünüyorum. Kullanan ve öneren var mı bu adaptorleri

Bende kabloyla baglaniyordum sonra amazondan şu cihazi aldim 5g ile 90 mbps hizla baglaniyorum modeme baya uzak.

Kablolu olmasi ve cift anten tercihin olmali.

Yataga girince uykuya gecmek icin deneyeceksin, Dizde laptop elde telefon ekranda mac varken degil :) Kaldi ki sen dogayla barisik yasayan adamsın. Sende uyku problemi olmaz. Belki ters etki yapmistir o yüzden :)

Önerisi olan var mı.
Rezene ve papatya çayı içebilirsin rtas
Kararinda içmek lazım tabi
Allerjin felan da yoksa deneyebilirsin

Geri
Üst Alt