Genel Sohbet

Cami ses sistemini açık unutmuşlar
1 km ötedeki caminin vaazını dinliyoruz tüm mahalle

Şu zamanların verdiği keyfi bir daha hiçbir milli maç vermedi. Brezilya-Türkiye maçındaki heyecanı bir daha hiçbir A Milli takım maçında almadım, Euro 2008 dahil.

Çünkü inanmıştık Galatasaray kadrosu dünya kupasını alır diye , Hagi'nin dediği gibi ben olsaydım kupayı alırdık,
Birdaha asla öyle bir jenerasyonun gelmeyeceğini biliyorduk , bugün milyon Euro'luk interde Juventusta Dortmundda oynayan oyuncularımız olsa bile bu kadar inanmayacagiz asla ,
Maçtan sonra yıkılmış vaziyette kapının önünde oturup sigara içtiğim gündü, heygidi zamanlar 😊

Çünkü inanmıştık Galatasaray kadrosu dünya kupasını alır diye , Hagi'nin dediği gibi ben olsaydım kupayı alırdık,
Birdaha asla öyle bir jenerasyonun gelmeyeceğini biliyorduk , bugün milyon Euro'luk interde Juventusta Dortmundda oynayan oyuncularımız olsa bile bu kadar inanmayacagiz asla ,
Maçtan sonra yıkılmış vaziyette kapının önünde oturup sigara içtiğim gündü, heygidi zamanlar 😊
bence gruplarda brezilya ile karşılaşmamış olsaydı belki yarı finalde onları geçebilirdik.

Brezilya inanılmaz bir takımdı. Savunmasında bir tık gevşeklik vardı, onun harici muhteşemdi. 100 kere oynasak 100 kere yenerdi bizi lavuklar.

Ronaldo'nun pis burunla attığı golde Rüştü hatalıydı gerçi ama Ronaldo da estiriyordu o zamanlar tabi.

arkadaşlar gruplarda brezilya bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gördü ve yarı finalde işi daha sıkı tuttu. hala tezimin arkasındayım hatta forumu ileri gelenlerinin de bu konuda görüşünü almak isterim

@Alp Memduh Kalyoncu @Suat Kara @Berkan Yavuz son olarakta canım ciğerim @Emir Sato

2002 de gruplarda brezilya ile karşılaşmış olmamız, yarı finaldeki maç için bir avantaj mıydı yoksa dezavantaj mıydı?

arkadaşlar gruplarda brezilya bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gördü ve yarı finalde işi daha sıkı tuttu. hala tezimin arkasındayım hatta forumu ileri gelenlerinin de bu konuda görüşünü almak isterim

@Alp Memduh Kalyoncu @Suat Kara @Berkan Yavuz son olarakta canım ciğerim @Emir Sato

2002 de gruplarda brezilya ile karşılaşmış olmamız, yarı finaldeki maç için bir avantaj mıydı yoksa dezavantaj mıydı?
Kedin seni çok değiştirdi doruk

Ufak da olsa bu tip durumlar favori olmayan takımlar için dezavantajdır. Güçlü bir takım olduğumuzu görmeleri gibi bir şey olmasa da oyuncularımızı tanıyıp, nasıl dizildiğimizi falan gördüler. Hasan Şaş ile tanıştılar en basitinden.

Geri
Üst Alt