Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.733
- 15.422
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az güneşli - yarı kapalı - bunaltıcı olmayan tatlı esintili Eylül havası...
hastasıyız....
Şu zamanların verdiği keyfi bir daha hiçbir milli maç vermedi. Brezilya-Türkiye maçındaki heyecanı bir daha hiçbir A Milli takım maçında almadım, Euro 2008 dahil.
bence gruplarda brezilya ile karşılaşmamış olsaydı belki yarı finalde onları geçebilirdik.Çünkü inanmıştık Galatasaray kadrosu dünya kupasını alır diye , Hagi'nin dediği gibi ben olsaydım kupayı alırdık,
Birdaha asla öyle bir jenerasyonun gelmeyeceğini biliyorduk , bugün milyon Euro'luk interde Juventusta Dortmundda oynayan oyuncularımız olsa bile bu kadar inanmayacagiz asla ,
Maçtan sonra yıkılmış vaziyette kapının önünde oturup sigara içtiğim gündü, heygidi zamanlar![]()
Bence puzzle'ın iki eksik parçası Fatih hoca ve Hagiydibence gruplarda brezilya ile karşılaşmamış olsaydı belki yarı finalde onları geçebilirdik.
Kedin seni çok değiştirdi dorukarkadaşlar gruplarda brezilya bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gördü ve yarı finalde işi daha sıkı tuttu. hala tezimin arkasındayım hatta forumu ileri gelenlerinin de bu konuda görüşünü almak isterim
@Alp Memduh Kalyoncu @Suat Kara @Berkan Yavuz son olarakta canım ciğerim @Emir Sato
2002 de gruplarda brezilya ile karşılaşmış olmamız, yarı finaldeki maç için bir avantaj mıydı yoksa dezavantaj mıydı?
Ufak da olsa bu tip durumlar favori olmayan takımlar için dezavantajdır. Güçlü bir takım olduğumuzu görmeleri gibi bir şey olmasa da oyuncularımızı tanıyıp, nasıl dizildiğimizi falan gördüler. Hasan Şaş ile tanıştılar en basitinden.arkadaşlar gruplarda brezilya bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gördü ve yarı finalde işi daha sıkı tuttu. hala tezimin arkasındayım hatta forumu ileri gelenlerinin de bu konuda görüşünü almak isterim
@Alp Memduh Kalyoncu @Suat Kara @Berkan Yavuz son olarakta canım ciğerim @Emir Sato
2002 de gruplarda brezilya ile karşılaşmış olmamız, yarı finaldeki maç için bir avantaj mıydı yoksa dezavantaj mıydı?
Abi 60 varsın senUlan beee kizim surucu ehliyeti izni almis bugun. Yaslandik yaw.