Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 8 aydır pizza yemiyorum
kilo / göbek
kilo / göbek
zaten son 1 aydır biraz abur cubur + cola tükettim verdiğim kilonun özgüveninden - son 2 aylık eforum çöpe gitti gibi.
Konuşmama kararı aldım@Murat Durmaz @Savaş Barış @Metin Cenk Hatipoğlu @Doruk Ata TANRIVERDİ @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Ufuktan Aslan @Naci Liboş @Mehmet Eroğlu @Veli Baltacı
evet beyler
artık bazı şeyleri konuşma vaktimiz gelmiştir
kim neyi varsa topu tüfeği tankı tiviti osu busu
çıkartsın ortaya
Korkusuzca davranKonuşmama kararı aldım
Feyamuz Ünsal'ı mı kaçırdı@Murat Durmaz @Savaş Barış @Metin Cenk Hatipoğlu @Doruk Ata TANRIVERDİ @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Ufuktan Aslan @Naci Liboş @Mehmet Eroğlu @Veli Baltacı
evet beyler
çıkartsın ortaya
erketeye yat ve beni bekle zamanı değill@Murat Durmaz @Savaş Barış @Metin Cenk Hatipoğlu @Doruk Ata TANRIVERDİ @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Ufuktan Aslan @Naci Liboş @Mehmet Eroğlu @Veli Baltacı
evet beyler
çıkartsın ortaya
Instagram hesabım herkeste var@Murat Durmaz @Savaş Barış @Metin Cenk Hatipoğlu @Doruk Ata TANRIVERDİ @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Ufuktan Aslan @Naci Liboş @Mehmet Eroğlu @Veli Baltacı
evet beyler
çıkartsın ortaya
Alaka dostum?Instagram hesabım herkeste var
Dostların her zaman senin yanındaAlaka dostum?
Tivit mivit demişsinAlaka dostum?
Meyhanecilere gelTivit mivit demişsin
Çıkartmak yasak dostum@Murat Durmaz @Savaş Barış @Metin Cenk Hatipoğlu @Doruk Ata TANRIVERDİ @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Ufuktan Aslan @Naci Liboş @Mehmet Eroğlu @Veli Baltacı
evet beyler
çıkartsın ortaya