- 5 Eylül 2014
- 84.416
- 70.194
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hazırım
emir geldi
Beyler benim ufaklığa okulda zorbalık yapmıslar sizce özgüveni için kendisi mi başa çıkmalı yoksa ben mi müdahale edeyim?
Konu bizim zamanimida populer olan şu beyblade zımbırtısı yine populer olmus. Ben ne kadar karsi ciksamda cantasina koydugu beyblade ile okula gidiyormus. Siniftaki arkadaslariyla karsilasma yaparken ust siniflardann iki cocuk beybladeni firlatip bizim ufakligin beybladedini parcalamislar. Ben rehberlik ogretmeniyle gorustum ortada kasit yok dediler fakat iki kisinin kapismasina sonradan dahil olmak ne kadar dogru?
Dahası da var özellikle iki beybladenin benim oğlumu hedef alması tüm psikolojisini alt üst aldi.
Biz anlamayiz tabi ki yedek parca temin ettik ekstra zirh govdesi de aldik ama beybladimiz her saldiri da zarar gorup parcaliyor.
Iyi bir beyblade i nerden temin edebiliriz? Firtaticimiz da kisa oglum uzun olunca cekemiyorum diyor bu da tabi diger problem.
Bu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
Üzülmesin diye kendisine hatırlatmadım da ama esasen beni biraz etkiledi ve üzdü bu olay.
Mutlu yıllar CanBu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
Üzülmesin diye kendisine hatırlatmadım da ama esasen beni biraz etkiledi ve üzdü bu olay.
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim reis.Arkadaşlar arasında olur normaldir herkesin kendine göre 1 sıkıntısı olabilir.Önemli olan hatırlayıpta 1 şey yapmamasıdır bence..Bu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
yakışmadı @Aras ŞimşekBu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
TAMAM'ciyiz elhamdulillah !
Bu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
Sağolasın kardeşim.Foruma özel hayatımdan dolayı biraz zaman ayıramıyorum ben de es geçmişim mutlu seneler ağabey
Ekli dosyayı görüntüle 268208
Eyvallah sağol zalım adminMutlu yıllar Can
Eyvallah Murat'ım. Bugün arkadaşın yanına geldim normal buluştuk yani, kapıdan girer girmez bana sarıldı kusuruma bakma unuttum dedi. Çocuk üzüntüden ağlayacaktı neredeyse. Tamam sorun yok dedim.Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim reis.Arkadaşlar arasında olur normaldir herkesin kendine göre 1 sıkıntısı olabilir.Önemli olan hatırlayıpta 1 şey yapmamasıdır bence..
Kendi doğum gününü nasıl unuttun yav bu da iyiymişkendi doğum günümü unutmuştum. garanti bankasından mail gelince hatırladım. olur arada
Bizim iş yerinde doğum günü olan herkese pasta falan yaptırıyor patron sırf o yüzden unutmak bile mümkün değil.d.günü konseptini ben haytımdan çıkaralı çok olduBu hafta doğum günüm vardı. En yakın arkadaşım unuttu.
Eyvallah sağolasın teşekkür ederim.d.günü konseptini ben haytımdan çıkaralı çok oldu
3 4 senedir 1 kişi hatırlıyor ailem haricinde o da 1 hafta sonra onun d.günü olduğu için. Ritüel oldu yani ama artık önemsemiyorum hiç.
yaş ilerledikçede şu çok ortya çıkıyor bence : Çevrendekiler senden öyle ya da böyle , maddi ya da manevi , iş ya da sosyal ilişki olarak faydalanıyorsa her daim arayıp soruyorlar - fakat "çevre edinme ve networking" saçma temasında edilinen sahte ilişkilerle dolu ortam. Harbi dostluk çok çok az.
bunu kavradığımda çok sakin ve soğuk bir adam oldum ama kafamda yer etmiyor artık o işler. Herkese ederi kadar ya da değerimi hakettiği kadar mesafem oluyor.
genede nice senelerin olsun Herr Mönchengladbach