Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Attım kanksta eğer mesajları sildiysen yeni 1 mesaj daha atayımçatlarım yaa özelden att
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attım kanksta eğer mesajları sildiysen yeni 1 mesaj daha atayımçatlarım yaa özelden att
bayıldım kanka uzun zamandır böyle neşelenmemiştim.Attım kanksta eğer mesajları sildiysen yeni 1 mesaj daha atayım![]()
Seninle uzun zamandır özelden mesajlaşmıyomuşuz özlettin kendini çılgın adambayıldım kanka uzun zamandır böyle neşelenmemiştim.
vasfiden sıra mı geliyor banaaSeninle uzun zamandır özelden mesajlaşmıyomuşuz özlettin kendini çılgın adam![]()
Nerden buldun bunuyahu puhahahaha
Akasya Durağı'ndan 1 video bulayım dedim de baktım da bu daha iyi geldiNerden buldun bunuyahu puhahahaha
Ustat bana video atarken akasya durağı ile sadakatsiz arasinda kalirsan lütfen akasya duragini tercih et.Akasya Durağı'ndan 1 video bulayım dedim de baktım da bu daha iyi geldi![]()

motor sürecek kadar cahil degilim üstadYaklaşık 1-2 saat önce hava limanı yolunda kırmızı ışıkta çok kısa bir süre önümde duran bir motorun plakası gözüme çarptı. 34 GSC 8**. @Recep Buruk da olmayıp vatandaşta olan. Adam bizim Recep'in hayallerini gerçekleştiriyor.
motor sürecek kadar cahil degilim üstad
Tek araba ise no problem üstat.Kar soğuk falan ama uzun süre sonra kaliteli temiz hava. Yaz başında eskiden araba kullanan daha sonra tamamen motora dönen eski bir arkadaşla konuşuyordum.
Aynı ailede olupta ayrı ayrı birden fazla araba kullanan tiplere fena sövüyordu.