Tip, cüzdan gibi tartışılan durumlar dışında çok önemli bir nokta var. Ne olursa olsun karşınıza çıkan bir hanıma abaza ve yiyecek gibi bakarsanız size bakma durumu varsa bile bu durumu ortadan kaldırırsınız. Çünkü korkar.
Tipin iyi cüzdanında en az tipin kadar iyiyse , nasıl bakarsan bak ,Tip, cüzdan gibi tartışılan durumlar dışında çok önemli bir nokta var. Ne olursa olsun karşınıza çıkan bir hanıma abaza ve yiyecek gibi bakarsanız size bakma durumu varsa bile bu durumu ortadan kaldırırsınız. Çünkü korkar.
tip yok para yokTipin iyi cüzdanında en az tipin kadar iyiyse , nasıl bakarsan bak ,
Korkan kadın kaldımı 2025 olmuş
IBAN attip yok para yok
18-25 arasi boy + tip + çene
25-35 arasi tip + para + çene
35+ para + çene
ortak kümede çene var
çene yoksa kız yok
Çene derken fiziksel çeneyi demiyorum yawÇene ekstra olarak ne alaka lan tip derken herpsini kastediyorsun zaten fizik işte :d
karılardan o kadar uzak ki necibim anlayamadıÇene derken fiziksel çeneyi demiyorum yaw
Muhabbetten bahsediyorum
Çene ekstra olarak ne alaka lan tip derken herpsini kastediyorsun zaten fizik işte :d
çene illa şart değil bu arada18-25 arasi boy + tip + çene
25-35 arasi tip + para + çene
35+ para + çene
ortak kümede çene var
çene yoksa kız yok
Hiç konuşmadan istediğim kızı ayarlarımçene illa şart değil bu arada
Türkçe kullanıma özen gösterelim Oral bey Çene nedir Ağzının laf yapıyor oluşu deseneÇene derken fiziksel çeneyi demiyorum yaw
Muhabbetten bahsediyorum
Gerci trollüyon mu anlamadim
Tip yok ise evet ağızı laf yapmalı, sohbeti iyi olmalı bir kişinin. Ama ortak bir şey ne alaka yoo tipi iyi olan bir bireyin sohbeti çok iyi olmasada bir şey kaybetmez.Türkçe öğret biraz @Oral Sevmez'e de çene yerine Sohbeti falan desin o vakit muz.karılardan o kadar uzak ki necibim anlayamadı
Naci bey buna sokak jargonunda çene deniyor. Oral beyin tespiti burada yerinde.Türkçe kullanıma özen gösterelim Oral bey Çene nedir Ağzının laf yapıyor oluşu deseneTip yok ise evet ağızı laf yapmalı, sohbeti iyi olmalı bir kişinin. Ama ortak bir şey ne alaka yoo tipi iyi olan bir bireyin sohbeti çok iyi olmasada bir şey kaybetmez.
Üstad sesler ve hissiyat cok etkileyiciO video ile kaç dakikada uyuyorsun diye bir soru yöneltsem? @Oral Sevmez
tipi 6.5/10 ağzı laf yapan erkek 9/10 sessiz sedasız erkeği osurturTürkçe kullanıma özen gösterelim Oral bey Çene nedir Ağzının laf yapıyor oluşu deseneTip yok ise evet ağızı laf yapmalı, sohbeti iyi olmalı bir kişinin. Ama ortak bir şey ne alaka yoo tipi iyi olan bir bireyin sohbeti çok iyi olmasada bir şey kaybetmez.