Tip, cüzdan gibi tartışılan durumlar dışında çok önemli bir nokta var. Ne olursa olsun karşınıza çıkan bir hanıma abaza ve yiyecek gibi bakarsanız size bakma durumu varsa bile bu durumu ortadan kaldırırsınız. Çünkü korkar.

Tip, cüzdan gibi tartışılan durumlar dışında çok önemli bir nokta var. Ne olursa olsun karşınıza çıkan bir hanıma abaza ve yiyecek gibi bakarsanız size bakma durumu varsa bile bu durumu ortadan kaldırırsınız. Çünkü korkar.
Tipin iyi cüzdanında en az tipin kadar iyiyse , nasıl bakarsan bak ,
Korkan kadın kaldımı 2025 olmuş

18-25 arasi boy + tip + çene
25-35 arasi tip + para + çene
35+ para + çene

ortak kümede çene var
çene yoksa kız yok

Çene derken fiziksel çeneyi demiyorum yaw

Muhabbetten bahsediyorum

Gerci trollüyon mu anlamadim
Türkçe kullanıma özen gösterelim Oral bey Çene nedir Ağzının laf yapıyor oluşu desene :asd: Tip yok ise evet ağızı laf yapmalı, sohbeti iyi olmalı bir kişinin. Ama ortak bir şey ne alaka yoo tipi iyi olan bir bireyin sohbeti çok iyi olmasada bir şey kaybetmez.

Türkçe kullanıma özen gösterelim Oral bey Çene nedir Ağzının laf yapıyor oluşu desene :asd: Tip yok ise evet ağızı laf yapmalı, sohbeti iyi olmalı bir kişinin. Ama ortak bir şey ne alaka yoo tipi iyi olan bir bireyin sohbeti çok iyi olmasada bir şey kaybetmez.
Naci bey buna sokak jargonunda çene deniyor. Oral beyin tespiti burada yerinde.

tipi 6.5/10 ağzı laf yapan erkek 9/10 sessiz sedasız erkeği osurtur

Geri
Üst Alt