Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıl önceki konu neydi üstat?Helal olsun lan. 10 yıl sonra ilk kez bir konuda hemfikiriz.
10 yıl önceki konu neydi üstat?
O benim sevdiğim o sen değilsinAşkı kadehlerde arar olmuşsun
Bu daldan o dala konar olmuşsun
Sen kendine bile zarar olmuşsun
Sen artık gözümde o sen değilsin
@Feramuz Kayalar
Selim gay dostumAile kavgasının arasında kaldım arkadaşlar ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdım. Ayrıca bir konu açmaya gerek yok bence kirlilik oluyor @Alper Altun katılır mısınız?
Ailemiz Mardinin en ileri gelenlerindendir. Konakta yaşadığımı zaten defaten paylaşmıştım. Konak tabi bizim çalışıpta aldığımız bir mekan değil dedelerimiz zamanında yapmış, onlardan kalmış.
Ben ailenin en büyüğüyüm 3 kardeşiz Ayten ve en küçükte Selim. Selimin başımıza bu sıkıntıları açacağını kim bilebilirdi ki ? Neyse çok uzatmadan konuya giriyorum. Selim 30 yaşında bekar ve bizde bu yaşa kadar bir erkeğin bekar kaldığı görülmemiştir. Ben bile ayşe hanım ile 21 yaşında evlenmiştim.
Bizde evlenilecek kızları aile büyüklerimiz bulur, Hatice hanım (Annem) kardeşime, biz kız bulmuş ve onunla evlenmesi için isteme, tanışma gibi fasılları da zorla yaptı.
Gel gelelim Selim o kızla evlenmek istemediğini söyledi. Ailede tam bir kaos ortamı var ve Mardinin ileri geleni olduğumuz için ailemizde bir prestij kaybı söz konusu.
Kardeşim Selimle konustum o kız bana gore değil dedi. Bak oğlum ailemiz bizim için en iyisini ister dedim.
Abi benim bir sevdigim var. Cowgirl seviyorum eger annem bana bir cowgirl bulmus olsaydi. Allah sahidim olsun ki hayir demez evlenirdim.
Anneme konuyu acacagim ama cowgirl nedir nasil bulunur bilemedim.
Bileniniz varsa bana uygun bir dille izah edebilir mi?
Allah korusun dostum. Ben zaten kısırım eğer o da gay olursa soyumuz bizim kuşakla birlikte dururSelim gay dostum
Ayrı bir başlığı hak ediyor.Aile kavgasının arasında kaldım arkadaşlar ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdım. Ayrıca bir konu açmaya gerek yok bence kirlilik oluyor @Alper Altun katılır mısınız?
Ailemiz Mardinin en ileri gelenlerindendir. Konakta yaşadığımı zaten defaten paylaşmıştım. Konak tabi bizim çalışıpta aldığımız bir mekan değil dedelerimiz zamanında yapmış, onlardan kalmış.
Ben ailenin en büyüğüyüm 3 kardeşiz Ayten ve en küçükte Selim. Selimin başımıza bu sıkıntıları açacağını kim bilebilirdi ki ? Neyse çok uzatmadan konuya giriyorum. Selim 30 yaşında bekar ve bizde bu yaşa kadar bir erkeğin bekar kaldığı görülmemiştir. Ben bile ayşe hanım ile 21 yaşında evlenmiştim.
Bizde evlenilecek kızları aile büyüklerimiz bulur, Hatice hanım (Annem) kardeşime, biz kız bulmuş ve onunla evlenmesi için isteme, tanışma gibi fasılları da zorla yaptı.
Gel gelelim Selim o kızla evlenmek istemediğini söyledi. Ailede tam bir kaos ortamı var ve Mardinin ileri geleni olduğumuz için ailemizde bir prestij kaybı söz konusu.
Kardeşim Selimle konustum o kız bana gore değil dedi. Bak oğlum ailemiz bizim için en iyisini ister dedim.
Abi benim bir sevdigim var. Cowgirl seviyorum eger annem bana bir cowgirl bulmus olsaydi. Allah sahidim olsun ki hayir demez evlenirdim.
Anneme konuyu acacagim ama cowgirl nedir nasil bulunur bilemedim.
Bileniniz varsa bana uygun bir dille izah edebilir mi?
Forumdaki doktorlara tüp bebek konusunu danismadinmiAllah korusun dostum. Ben zaten kısırım eğer o da gay olursa soyumuz bizim kuşakla birlikte durur
Dostum açık konuşmak gerekirse çekindiğim için doktora bile gitmedim. Seni samimi gördüğüm için sırrımı paylaştımForumdaki doktorlara tüp bebek konusunu danismadinmi
Sırrın bende guvendeDostum açık konuşmak gerekirse çekindiğim için doktora bile gitmedim. Seni samimi gördüğüm için sırrımı paylaştım
ewtNobetten mi atildin