Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.268
- 5.003
Eskort Exper falan ne oluyoruz? Alooooo yetkililer nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Phukette zenith e girdin mi?3 gün bangkok, 3 gün pattaya 4 gün phuket reis
Ben sahsen gitmedim abim her yilbasinda 2 hafta gidiyor 2 arkadasiyla. Onun foto videolardan gordum hepNisan da oradaydım…
Abin yakında orada bir hayat kurmaya başlamasın? Müdavim olduysaBen sahsen gitmedim abim her yilbasinda 2 hafta gidiyor 2 arkadasiyla. Onun foto videolardan gordum hep
Biraksan kurar. 4 senedir her yilbasi gitmedikleri bi koyu kosesine ayarliyorlar 2 hafta.Abin yakında orada bir hayat kurmaya başlamasın? Müdavim olduysa![]()
Clup işini pattaya da halletim kardo insomnia falanPhukette zenith e girdin mi?![]()
Bir gün gidersen orada gitme dediğim yere… Rusları gördün mü yine diğerleri çirkin geliyorClup işini pattaya da halletim kardo insomnia falan
Phuket biraz relax tatili oldu![]()
Yani kol gibi diyorsun Alim doğru mu anladımThailanda gidiyorsanız ladyboylara dikkat edin. Adamlar her köşe başından çıkıyorlar, aman dikkat!
Doğru anlamışsın Azizim.Yani kol gibi diyorsun Alim doğru mu anladım![]()
Kafama takildi
K yumusar mi orda ? Genelde evet ama Marikini giderme kafamda yer etmis meragini degil
(Her postta 737474 imla hatasi ve ingilizce klavyemle goz dolduran ben diyorum bunu)
Geçen hesapladım sadece sigaraya aylık 7-8k veriyorum. Parayı iyi kullanmak lazım zor şey değil bu tatil olayiNe hayatlar var be
günlük 1 paket içiyorum. bunun 15 tanesini filan iş yerinde. evde olduğum sürede sigarayı aramıyorum. Paradoks gibi para için iş lazım, iş stresine destek olmak için sigaraGeçen hesapladım sadece sigaraya aylık 7-8k veriyorum. Parayı iyi kullanmak lazım zor şey değil bu tatil olayi
İki günde beş paket içiyorum abarttim bu aralargünlük 1 paket içiyorum. bunun 15 tanesini filan iş yerinde. evde olduğum sürede sigarayı aramıyorum. Paradoks gibi para için iş lazım, iş stresine destek olmak için sigara
Ne yapsam ne etsem bitmiyor çilem