- 23 Aralık 2008
- 60.010
- 57.527
- 4.933
Uğur Güzel olmak ister misinAcilen hak ettiğim rütbemi almam gerekiyor
Ulubatlı Torrent
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Güzel olmak ister misinAcilen hak ettiğim rütbemi almam gerekiyor
Ulubatlı Torrent
Uğur Güzel olmak ister misin
Eski bir dost o zaman gökhan kral olO kimdi
Eski bir dost o zaman gökhan kral ol
Abi cidden bosverrrr. Ben sana yardim etmeye calisiyorum ama olmadiiGökhan denilince mavi fon önünde kaleci saçlı ve yandan gülümseyen bir üye canlanıyor gözümde artık
olaya bak yav USA hem de saskinlik icerisindeyim
![]()
Criminal investigation into Dr. Thomas Shaknovsky enters 'next phase.' Where it stands.
Dr. Shaknovsky is being investigated for the death of Bill Bryan. The surgeon allegedly mistakenly removed the man's liver instead of his spleen.www.pnj.com
safra kesesi ameliyatlarinda safra yolu yaralanmasi hadi bir nebze gorulen bir komplikasyon ama olmamali nihayetinde cok sikintili bir komplikasyon elbette gecmis olsun.Acil ameliyatla safra kesemi alacakti adam gitti safra yollarimi kesti. Bandajlayip universite hastanesine gonderdiler orada bitirdiler operasyonu. Dava da edemedik ustune parasini vermedim diye dava ettiler.
Zor bir yarım saat olacakAlkolü bırakıyorum 1.GÜN
@Savaş Barış @Vasfi Vural @Ferhat Koç @Naci Liboş @Furkan Korkmaz @Furkan Kaya @Aras Şimşek @Gökhan Aytepe
İnşallah başarılı olursun dostumAlkolü bırakıyorum 1.GÜN
@Savaş Barış @Vasfi Vural @Ferhat Koç @Naci Liboş @Furkan Korkmaz @Furkan Kaya @Aras Şimşek @Gökhan Aytepe
Tekrar mi 1. Gun e dondunAlkolü bırakıyorum 1.GÜN
sağ ol almayımİnşallah başarılı olursun dostum
dua edecegım senin icin
Tekrar mi 1. Gun e dondun![]()