Genel Sohbet

olaya bak yav USA hem de saskinlik icerisindeyim

Acil ameliyatla safra kesemi alacakti adam gitti safra yollarimi kesti. Bandajlayip universite hastanesine gonderdiler orada bitirdiler operasyonu. Dava da edemedik ustune parasini vermedim diye dava ettiler.

Acil ameliyatla safra kesemi alacakti adam gitti safra yollarimi kesti. Bandajlayip universite hastanesine gonderdiler orada bitirdiler operasyonu. Dava da edemedik ustune parasini vermedim diye dava ettiler.
safra kesesi ameliyatlarinda safra yolu yaralanmasi hadi bir nebze gorulen bir komplikasyon ama olmamali nihayetinde cok sikintili bir komplikasyon elbette gecmis olsun.

bu vakada ise adamin karacigerini yanlislikla almislar amerikanin gobeginde olumcul bir hata

ABD'in hala Israil dominasyonuna, kabullenmemesi kahkaha attiriyor.

Aranizda doktor var mi acil yaa.
Evde tektim biraz ozel anlar gecireyim diye erotik seyler izliyordum. Aniden babamlar eve gelirse diye de kiyafetimi de tam cikartmamsitim dizime kadardi. Sonra oglum odanda misin diye annemin sesini duyunca aniden yari aralik olan kapimi kapatmak icin kosmaya yeltendim.
Dizlerimdeki pantolonum nedeniyle takildim ve yuz ustu yere dustum dik bir pozisyonda dustugum icin bir citirdi sesi geldi. Suan bildigin acıdan hüngür hüngür agliyorum.
Gscimbom uyesi refakatinde biri doktor ile evime gelebilir mi?

Geri
Üst Alt