Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.818
- 36.347
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerlerimizi unutmayacaz tabi ki üstatEmre zeytinli ruhunu yaşattığın için tesekkuru borc bilirim sana @Sadri Baykam . Onu hic unutturmayalim
Adamın avatarını izin almadan kullanmaya hakkin yok. Sen ve senin gibi trollüklerin yüzünden insanlar forumu birakiyor. Kendine çeki düzen ver artik. Forumda fenerliler var ama sen serkeş gibi takilmaya devam ediyorsun.Değerlerimizi unutmayacaz tabi ki üstat
Çok yakın dostu @Murat Durmaz ın vefadan bi haber olması da dikkatlerden kaçmadı
Kralperin avatarini fbli amigoya çevirip kullanana bak hele. UtannnnnnnAdamın avatarını izin almadan kullanmaya hakkin yok. Sen ve senin gibi trollüklerin yüzünden insanlar forumu birakiyor. Kendine çeki düzen ver artik. Forumda fenerliler var ama sen serkeş gibi takilmaya devam ediyorsun.
Alper adminden izin aldim dostum. Ama bu herif adam olmazzKralperin avatarini fbli amigoya çevirip kullanana bak hele. Utannnnnnn
Gaza geldim pardon reyis.Alper adminden izin aldim dostum. Ama bu herif adam olmazz
Sen istedigin zaman gaza gelebilirsin dostum. Seni severimGaza geldim pardon reyis.
troçkist kırması menşevik alaşımı ufuktan seniGaza geldim pardon reyis.
Ne diyorsun tuborgtroçkist kırması menşevik alaşımı ufuktan seni
sosyalist solda ağır bir hakarettirNe diyorsun tuborg
doruk gsli değil üstatUsta GSlilere hakaret eden adamı profil yapmışsın. @Doruk Ata TANRIVERDİ @Feramuz Kayalar
Kaçıncı biradasinsosyalist solda ağır bir hakarettir
içkiyi bıraktımKaçıncı biradasin
Kendisi unutturmasa mesela? Gelsin geri buralara.Emre zeytinli ruhunu yaşattığın için tesekkuru borc bilirim sana @Sadri Baykam . Onu hic unutturmayalim
なんて美しい夜でしょうEkli dosyayı görüntüle 306553
Tatar dostlarım @Kemal Tan Canatan ve @Feramuz Kayalar ile güzel bir akşam