- 20 Ağustos 2017
- 23.709
- 16.120
- 1.838
50 dolara 1 sweeney 25 tane de goth alir harem kurarsin.Sweeney
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 dolara 1 sweeney 25 tane de goth alir harem kurarsin.Sweeney
Yengenle olan muhabbetlerimizi herkesin içinde konuşma ve yengenle ayrılalı yıllar oluyorFeramuz ve yengemizin fotografini chatgpt attim. Gelecekte nasil bir aile olacaklarini merak ediyordum çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 311058
Onu hatırlamak seni mutu ediyor sanıyordum.Yengenle olan muhabbetlerimizi herkesin içinde konuşma ve yengenle ayrılalı yıllar oluyor
Tek ihtiyacım olanı seçtim ağabey50 dolara 1 sweeney 25 tane de goth alir harem kurarsin.
Biliyorum sana giden yollar kapalıOnu hatırlamak seni mutu ediyor sanıyordum.
Bakın çok açık söylüyorum. Bunu ifade etmekten de asla çekinmem.
Sistematik bir şekilde wow atanlar şerefsizdir, haindir ve en hafif dille alçaktır.
@Kuzey Aslan ’ın normalde uyumlu bir profil çizip sonra durduk yere herkese atar yapması beni ürkütüyor, ben bu adamdan çekinirim arkadaş
Klavye delikanlısıyım hocam. Zoru gördümü kaçarım. Asla söylediğim iddialı lafların arkasında durmam.
Feramuza bir daha laf attığını görürsem sana bozulmuş tavuk döner yediririmsusarmisin
Feramuz dan nefret ediyoruzFeramuza bir daha laf attığını görürsem sana bozulmuş tavuk döner yediririm
pek değerli bir ahbabımdırFeramuz dan nefret ediyoruz
Sydney ile bat mobilde.

Görsel harika yane mutlu bir gece!! peder sonunda akp 'ye oy vermekten vazgeçtiğini söyledi. @Feramuz Kayalar @Gökhan Aytepe @Kuzey Aslan @Vasfi Vural ve piksel @Aras Şimşek
ben hiçte birşey yapmadım. ikimizde kanepere uzanmış tv izliyorduk.. aynen böylee sonra canımız baklava çekti ama kredi kartlarımız patlaktı. napsak diye birbirimize bakıştık.
Ekli dosyayı görüntüle 311082
Babam içeri seslendi. annem ise kucağında bir mavi kırık leğen ile odaya geldi. içinde portakal ve mandalina vardı. arkamızdaki tekli koltuğa oturup sehpaya leğeni koydu.
Babamın göbeğinden kuruldama sesi geldi. annem ne kadar portakal verdiyse de geçmedi. canı öylesine çok baklava istiyordu ki sonunda dayanamayıp akp yi bırakıyorum deyip televizyonu kapattı. hatta ışığı da kapattı ve hadi herkes yatıyor dedi. şu an odadayım hiçte uykum yok ama en azından geleceğimiz kurtuldu.