- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
fake bu yahu. Gölgelerden bile belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fake bu yahu. Gölgelerden bile belli
Üstat herif fatoşopu bile beceremiyor. Boş ver.fake bu yahu. Gölgelerden bile belli
Fotoğrafdakilerin hangisi ircepÜstat herif fatoşopu bile beceremiyor. Boş ver.
Hiçbiri.Fotoğrafdakilerin hangisi ircep
Fotoğrafı çekendir herhalde soru mu bu, ben inandım
Fotoğrafdakilerin hangisi ircep
Fotoğrafı çekendir herhalde soru mu bu, ben inandım
Karılar güzel ama birini bana, zenciyi de recebe ayarlasan keyif yaparızÜstat herif fatoşopu bile beceremiyor. Boş ver.
ortadaki benim hocam soldakini alKarılar güzel ama birini bana, zenciyi de recebe ayarlasan keyif yaparız
@Nedim V. Duran bizim burada aşağı da büyük bir buz pateni pisti var. Recep merak ediyormuş gelip görmeyi dedi kayarsanız gelirim. Ne dersin ?ortadaki benim hocam soldakini al
zenci m onderın
ben kafayı gözü yararım ya Recep Buruk kayma işinde iyi diyolar@Nedim V. Duran bizim burada aşağı da büyük bir buz pateni pisti var. Recep merak ediyormuş gelip görmeyi dedi kayarsanız gelirim. Ne dersin ?
O denerse Kemal Sunal'ın Şaşkın Damat filmindeki hale gelir.ben kafayı gözü yararım ya Recep Buruk kayma işinde iyi diyolar
boş zamanlarında Erciyes kayak merkezinde kaydığı rivayet ediliyorO denerse Kemal Sunal'ın Şaşkın Damat filmindeki hale gelir.
boş zamanlarında Erciyes kayak merkezinde kaydığı rivayet ediliyor