- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.920
- 4.608
Geniş ailede bir tipleme olsan kesin coğrafyacı olurdunGeniş Aile'yi daha çok severim Murat abi ben yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geniş ailede bir tipleme olsan kesin coğrafyacı olurdunGeniş Aile'yi daha çok severim Murat abi ben yav![]()
Yahşi Cazibe'de ki Barış hakkında ne düşünüyorsun ?Geniş ailede bir tipleme olsan kesin coğrafyacı olurdun
O bendimYahşi Cazibe'de ki Barış hakkında ne düşünüyorsun ?
@Murat Durmaz itiraf geldi.O bendim
Bana birkezhiç izlemedim
?Bana birkez
Gülmez misin komşu kızı
Hiç karşılık vermez misin
Komşu kizi
Kendine has mizahi olan diziler cikmiyor artik boyle
kendine has mizahi dünyası ve tarzı olan komedi dizileri listemkesinlikle. ozellikle eski mahalle kulturu vb'ye dair -sicak ,samimi ve dogal havanin oldugu diziler bariz ozleniyor -bencede.
bu arada , genis aiile den dizi degil de, *film olarak ,
yakinda *yeni film geliyormus . - filmin ismi -> cevahir & ulvi .
<-
@Murat Durmaz , ,@Aras Şimşek ,@Vasfi Vural , @Ömer Karataş , @Arda Kerim @Barış Savaş , @Sami Karakoç , @Naci Liboş , @Kolpa Kemal G. Veren , @Melih Sönmez ,@Eren Arslan, @Hayri Cund , @Töre Dirik ve diziyi ozleyipte, film olarak teselli bulan renkdaslarim .
saygi ve selamlar.
Ufuk Özkan hasta diye biliyorum umarım iyileşmiştirkesinlikle. ozellikle eski mahalle kulturu vb'ye dair -sicak ,samimi ve dogal havanin oldugu diziler bariz ozleniyor -bencede.
bu arada , genis aiile den dizi degil de, *film olarak ,
yakinda *yeni film geliyormus . - filmin ismi -> cevahir & ulvi .
<-
@Murat Durmaz , ,@Aras Şimşek ,@Vasfi Vural , @Ömer Karataş , @Arda Kerim @Barış Savaş , @Sami Karakoç , @Naci Liboş , @Kolpa Kemal G. Veren , @Melih Sönmez ,@Eren Arslan, @Hayri Cund , @Töre Dirik ve diziyi ozleyipte, film olarak teselli bulan renkdaslarim .
saygi ve selamlar.
oncelikle - selamlar sevgili ahmet,Ufuk Özkan hasta diye biliyorum umarım iyileşmiştir
filmin konusu:
“yıllarca birlikte türlü maceraya atılan ulvi ve cevahir'in yolları ayrılmıştır.
ancak ulvi'nin başına gelen bir olay onların yeniden bir araya gelmesini sağlar.
kasaplık mesleğine katılan ulvi, büyükbaş yerine köyün ileri gelenlerini doğrayınca, onun karıştığı cinayeti cevahir çözmeye çalışır.”
yönetmen: cüneyt inay
oyuncular: ufuk özkan, bülent çolak
senaryo: cüneyt inay
Yayınlandığı dönem favori dizimdi. Hiç kaçırmazdım. Yalnız sonraki sinema filmleri aynı tadı vermedi.
oncelikle - selamlar sevgili ahmet,
bildigim kadariyla - kendisi iyilesti . hatta en son bi diziye konuk oyuncu olarak katilmisti diye biliyorum .
bu arada ,yeni filme dair ;
senarist cuneyt bey 'in filme dair twitin de tam tarihi gorememistim,
sozlukte denilene gore ; 22 kasim da vizyona girecekmis .
kisaca:
<- konuyu okuyunca ayri bi merak ettim, heyecanla bekliyorum.
saygi ve selamlar .